Onbegrepen ziek

ziek

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:28101
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Aleph

Gekoppelde categorieen
(Grens)wetenschap, Gezondheid, Genezing, Natuurgeneeswijzen, Voeding, Ziekte

(Aleph | Ellen Vader) Interview met Frits van der Blom, die huisarts is geweest en zich o.a. toegelegd heeft op homeopathie en bioresonantie. Hij heeft het in een driedelig interview over de misverstanden die in je praktijk als huisarts niet stroken met wat je is aangeleerd. 

Misvattingen over cholesterol, vaccins, vetten, medicatie, ziektes, gedragsstoornissen, voeding en nog zoveel meer, zoals ontdekkingen van Dokter Andreas Bahmair en dokter Weston Price, weet hij in dit boeiende interview duidelijk te maken. 


Geplaatst door Ellen Vader

Ellen Vader

Ellen Vader: geboren in Amsterdam, getogen in Haarlem en na 26 jaar Nederland, 32 jaar België, neergestreken in het zuidelijk Frankrijk (daar waar het licht is)- voelde haar hele leven intuïtief aan dat er meer moest zitten achter de dingen die de overheden en media ons voorspiegelen...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Ellen VaderLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Je kunt niet spelen met het dier in je zonder het dier helemaal te worden, met de leugen niet spelen zonder het recht op de waarheid te verliezen, met de wreedheid niet spelen zonder de zachtheid van je gemoed kwijt te raken. Wie zijn tuin schoon wil houden reserveert geen grond voor onkruid.

Dag HammarskjöldBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.