Smakelijck Winter | Met ruim 100 recepten vrij van E-nummers en geraffineerde suikers

detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:5906
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Boeken, Gezondheid, Voeding, E-nummers

(Succesboeken | Smakelijck) Smakelijck Winter maakt samen met Smakelijck Zomer de serie compleet! Net zoals in Zomer, is het boek ingedeeld naar de maanden van het seizoen; van oktober tot maart. De recepten maken volop gebruik van de groenten en fruit die in het seizoen goed verkrijgbaar zijn. 

De auteur, Williene Klinck, over Smakelijck Winter
Zodra de eerste blaadjes beginnen te vallen gaat mijn hart altijd ietsje sneller kloppen. De herfst is mijn favoriete seizoen. Ik hou van de donkere avonden, de prachtige kleuren, kaarsjes en natuurlijk van pompoen. Ook in de keuken vind ik deze seizoenen favoriet. Stamppotten, waar ik vroeger nooit van hield, stoofschotels, draadjesvlees, kruidige baksels, dat is voor mij het ultieme wintergevoel. 

Al deze overheerlijke gerechten en baksels heb ik voor je verzameld in Smakelijck Winter! Zodat je in deze seizoenen volop aan de slag kunt met recepten van het seizoen, in het vervolg op het kookboek Smakelijck Zomer. Ik wens je een heerlijke herfst en een koude winter toe!

Liefs, Williene

Recensie:
Kookboek van de succesvolle auteur achter www.smakelijck.nl. Ze schreef al meerdere kookboeken, onder andere over groenten, zomer en zoetigheid. Haar recepten zijn zonder geraffineerde suiker of wit meel en gaan uit van de producten die het seizoen te bieden heeft. Naast E-nummer vrij wordt er per recept met een symbool aangegeven of het gluten-, zuivel-, noten- of eivrij is. 

De hoofdstukindeling is per kalendermaand van oktober t/m maart. Het boek wordt afgesloten met aandacht voor de verkrijgbaarheid van bepaalde producten en uitleg over de boodschappenlijst, een dankwoord en een receptenregister. Het gaat niet alleen om hoofdgerechten maar ook over tussendoortjes, dranken, toetjes en koekjes.

Sfeervolle kleurenfoto's, een rustige bladspiegel op glanzend papier, recepten die iedereen maken kan, maken dit boek aantrekkelijk voor mensen die gezond, vers en volgens het seizoen willen eten.


Aafke Suijker

Overige productinformatie:
204 pagina's 
ISBN: 9789082075045 
Uitvoering: Hardcover
Auteur: Williene Klinck 
Uitgever: Smakelijck
Prijs: € 24,95
Om te bestellen klik hier

De redactie van Earth Matters maakt een keuze uit pas uitgekomen boeken die voor haar lezers interessant kunnen zijn. Als u bij Succesboeken een boek bestelt, ontvangt Earth Matters een gedeelte van de verkoopprijs. Hiermee ondersteunt u Earth Matters en haar visie. Onze dank daarvoor!

Bron: Succesboeken, Bol.com, Smakelijck


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Het proces van verlichting gaat er niet om dat je wordt wie je werkelijk bent, maar dat je ont-wordt wat je nooit was.

Jed McKenna, Amerikaans auteurBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.