Cancer is curable Now ! - However it is NOT cured with medicine or drugs, but with KNOWLEDGE

Cancer is Curable Now

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:7476
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Vimeo

Gekoppelde categorieen
Kanker, Genezing

(Agus Judistira) Dit is een zeer complete en veelzijdige kijk op huidige kankertherapieën waarvan bewezen zijn dat ze werken. De therapeuten zelf komen aan het woord en lichten hun geneeswijzen toe.

Ook de geestelijke en filosofische aspecten worden belicht. Gewoonte en motivatie kweken komen ook aan de orde. Deze video is van professionele kwaliteit.

De verrassende filosofische conclusie in deze video luidt: "Cancer is an opportunity for us to learn, to grow and to become more."

Cancer is curable Now ! from Jeridoo Universal Film Festival on Vimeo.


Geplaatst door Agus Judistira

Agus Judistira

Arjan Bos ken ik al een paar jaren omdat ik met hem soms interessante artikelen / videolinks via e-mail heb uitgewisseld, zelfs al voordat Earth-Matters er was. Daarna heb ik ook een paar jaren als vrijwilliger bij Orongo, de webwinkel, gewerkt. Dat ik nu artikelen op Earth Matters mag plaatsen, is eigenlijk een vanzelfsprekende stap...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Agus JudistiraLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

De grootste triomf van de het leven is niet dat we nooit vallen, maar dat we telkens wanneer we vallen weer overeind komen.

Nelson Mandela, Zuid-Afrikaans presidentBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.