Kanker is 100% te genezen binnen één of twee maanden

cancer

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:54443
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Worldunity

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Genezing, Ziekte, Kanker

(Worldunity) Dit is zeer belangrijk voor iedereen om te weten: kanker is te genezen. Oncologische zorg is een biljoen-dollar-industrie. Denk je echt dat ze dat zonder slag of stoot op gaan geven? Yeah right. Kanker is al lange tijd te genezen. Als gevolg van de zieke agenda van de pharmaceutische industrie zijn er miljoenen gestorven en zijn er triljoenen verspild. Er zijn talrijke gevallen in de gehele Amerikaanse geschiedenis waar de FDA willens en wetens mensen vergif heeft gegeven. We weten dat ze er alles aan doen om veel geld te verdienen, en dan op hetzelfde moment het volk een oor aan te naaien. Word alstublieft wakker!

Dr. Leon Coldwell is gestopt door de federale regering in zijn voortgang bij het genezen van kanker.

“Aangezien alle zeven broers en zussen van mijn moeder kanker hadden, evenals mijn grootmoeder, mijn vader en stiefvader die aan kanker zijn gestorven, kan ik je vertellen dat ik zeker weet dat niemand anders de hoeveelheid ervaring met kanker heeft, die ik heb. Ik heb het gezien als familielid, zoon en kleinzoon van het begin tot het mijn familieleden vermoordde.

In mijn tijd heb ik meer dan 35.000 patiënten gezien en hebben meer dan 2,2 miljoen seminardeelnemers die mij hebben aangeschreven mij hun opmerkingen en levensverhalen gestuurd. Ik heb meer dan zeven miljoen lezers van mijn nieuwsbrieven en rapporten. Ik ben de dokter, die naar de mening van vooraanstaande deskundigen, het hoogste kanker genezingsratio heeft in de wereld.

Sterker nog, ik ben ervan overtuigd dat ik ten minste 90% van alle patiënten met kanker kan genezen als ik buiten het juridische platform om kon werken met deze mensen op de “Dr Coldwell manier.”

Zolang de patiënt bereid is - en nog steeds in staat is om te doen wat nodig is en geen operatie, chemotherapie of bestraling heeft gehad - is er geen reden dat kanker niet bij de meeste mensen kan worden genezen. Ik weet zeker dat ik ze zou kunnen genezen binnen enkele weken of een paar maanden. Maar omdat de wet en degenen die geld verdienen door uw lijden en zelfs dood mij niet toelaten u te behandelen op de manier die ik ken, die resultaten zou opleveren, en ik wettelijk niet eens mag vertellen wat u moet doen of juist niet moet doen.

Dat is hoe de medische en farmaceutische industrie hun biljoen-dollar-kankerindustrie beschermt. Zij zorgen ervoor dat politici wetten opleggen die burgers doden of ze op zijn minst ziek maken, en die ervoor zorgen dat ze niet kunnen worden genezen.

Ze worden alleen maar behandeld met methodes die leiden tot meer ziekte en uiteindelijk tot de dood. Door de giftige, gevaarlijke en moorddadige behandelingen.

“Lees meer op: http://drleonardcoldwell.com/only-answer-to-cancer/ Alle kanker kan worden genezen in 2-6 weken:

*Disclaimer: Bovenstaande kan ik als niet medicus niet verifiëren. Echter heb ik mijn volledige familie aan deze ziekte ten onder zien gaan, alle behandelingen ten spijt. Daardoor kan ik in ieder geval bevestigen dat voor de “gewone” man de behandelingen niet werken, maar wereldleiders en andere rijken schijnbaar tot in het oneindige in leven kunnen worden gehouden. Ik neig daarom ernaar bovenstaande te geloven. Neem het zoals u wil.

Bron: Worldunity


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Wilde god me nu maar eens een duidelijk teken geven, zoals een groot bedrag op mijn naam bij een Zwitserse bank.

Woody Allen, Amerikaans acteurBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.