Oproep aan iedereen van een medemens | voor ons en onze kinderen

Kind met iPhone

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:27039
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Leda Langedijk

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Ziekte, Straling en electrosmog, Kanker

(Inzending lezer Earth Matters | Leda Langedijk) Ik weet niet meer hoe ik mensen kan bereiken... wakker laten worden... Ik denk dat elk mens kanker moet krijgen om te ervaren "Help! Ik had eerder wat moeten doen..."

Al tien jaar waarschuw ik gemeenten en de regering. Ik heb politieke leiders persoonlijk gesproken en ben bij gemeentevergaderingen geweest (gemeentes volledig in paniek van de aantal kankersterftes in een wijk na het plaatsen van een zendmast). Na het plaatsen van vijf zendmasten op de buurtgebouwen zijn in mijn vaders straat in één jaar tijd allemaal mensen aan kanker overleden. Nu vertelt een vrouw dat er zes jonge mensen aan kanker zijn overleden na het plaatsen van een zendmast op een flat, waarnaast verdomme een kinderschool staat (kinderen zijn al na één dag ziek van straling!).

Het beïnvloedt de groei van kinderen (ook tablets, telefoontjes en wifi). Er zijn veel kinderen die leukemie hebben en jarenlang (nog eens) bestraald
worden omdat het huis bij een zendmast staat. Wifi = magnetronstraling = het muteert DNA. Onze cellen zijn DNA. Die delen zich Auteur artikel | Leda Langedijkelke dag weer, krijgen de hele dag een magnetrontrilling om zich heen en muteren tot kankercellen. Kwaadaardige cellen. Het verhoogt ook de hitte in je lichaam en je hersenen koken langzaam op bij wifi. Daardoor krijg je onder andere slaapklachten, paniekstoornissen, depressies en suïcidale gedachten. Laat staan de hersentumoren van wifi en mobiel bellen.

- Zangeres Sheryl Crow had een enorme tumor bij haar oor, daar waar ze altijd belde, en heeft haar telefoonmaatschappij aangeklaagd EN gewonnen!!!! - 

Overal ter wereld zijn mensen op dit moment heel ziek van straling, zonder te weten dat het van de straling is. De regering heeft alle onderzoeken in bezit. Wifi werd namelijk in de oorlog ingezet om de vijand onschadelijk te maken (op onzichtbare wijze). Gaan er dan geen alarmbellen rinkelen, bij niemand?

Dit koop jij dus zelf. Je betaalt er geld voor en je maakt je kinderen en je buren ziek met je wifi! Alleen maar zodat je dan draadloos kunt internetten en whatsappen. Ik vind het walgelijk! Dit is zeer erg, dit is de grootste massaziekte op de wereld in hele lange tijd: overal wordt wifi ingezet en overal worden zendmasten geplaatst. Dit is nog erger dan een kernbom gooien. Honderdduizenden, wellicht miljoenen mensen gaan dood of kunnen de komende jaren geen normaal leven leiden. Het reguliere nieuws is hiervan op de hoogte, maar brengt het niet uit angst voor 'massahysterie', want dan moeten alle zendmasten en alle wifi-routers direct vervangen worden. Plus dat ze worden gesponsord door KPN/Ziggo (is mij verteld). De regering heeft twee mannen die het hele stralingsbeleid in Nederland bepalen. Twee mannen die hebben besloten dat de hoeveelheid straling zo hoog is. Honderden keren hoger dan de toegestane hoeveelheid straling die is vastgesteld om onze gezondheid te bewaren. Het advies van artsen, gezondheidsraad, wetenschappers, kanker-experts is dan ook niet voor niets: totaal afschaffen, alle straling. Wifi is zeer ziekmakend.

Dit weten de telecomproviders en als gezegd de regering. De gemeenten willen alles aanpassen, maar deze twee mannetjes in de regering maken het beleid zo dat de gemeente niks kan doen. Nederland is het enige land ter wereld waar elke flateigenaar geld mag vangen door zendmasten te laten plaatsen. De gemeente mag alleen protest maken als er daarna echt mensen overlijden of we met zijn allen zeer ziek worden. Dus straatpetities zijn nog te doen. Ook zijn er scholen die - na protesten van alle ouders - alle wifi hebben verwijderd, omdat de kinderen op korte termijn ADHD-klachten kregen, destructief, ziek en moe werden of inderdaad kankervormen ontwikkelden.

Als je gaat winkelen, uit eten of naar de bioscoop gaat: overal is een kastje waar de vijand onschadelijk mee werd gemaakt, en hier moet jij in leven als je nog ergens heen wilt? Ik zie dat mensen totaal lak aan alles hebben, tot ze zelf 'kanker' ontwikkelen. Dan pas zeggen ze: "oh ik had toch een keer een nieuws-item moeten maken" of "oh ik had kunnen voorkomen dat mijn kind een hersentumor van zijn tablet kreeg". Enkel allemaal om gebruiksgemak en omdat ze te lui zijn om te demonstreren.

In andere landen zijn totaal andere policy's. In Duitsland is wifi inmiddels op verschillende plaatsen verboden. In Zweden en Zwitserland gaat dit ook komen. Ik heb graag dat mensen dit bericht re-posten. Teveel mensen overlijden aan kanker nadat een zendmast bij hun huis werd geplaatst. Nu er overal wifi hotspots komen, zal het hard gaan. Ik hoop dat niemand repeaters gaat aanschaffen en iedereen nu eens echt serieus gaat nadenken, wifi gaat vervangen door een kabel in huis en de buren attendeert op dit gevaar. Begin een petitie als ouders voor een verbod op wifi op school. Begin een petitite tegen elke idiote flatgebouweigenaar die zendmasten laat plaatsen, mensen ziek/dood maakt en zo geld wil vangen.

Ik hoop dat mensen opstaan en in elk geval niet hun kinderen ziek willen zien. Ik hoop dat alle mensen die moe opstaan, slaappillen gebruiken, anti-depressiva gebruiken en oxazepammetjes slikken ook eens kijken of er een zendmast in de buurt of straling in huis is. Dit is namelijk voor 80% de oorzaak van jouw pillengebruik. De ADHD bij kinderen, die volgepropt worden met ritalin zouden zonder straling bijna allemaal geen ADHD hebben!!! Hartklachten, tia's, tintelingen, opgezette aders in je handen, onrust in je huis... Kijk eens om je heen!

Dit mag niet. Dit is een schending van de mensenrechten. Ik en een legertje mensen staan op. Er is 0.001 % van het volk nodig dat iets zou willen doen! Door de telecomindustrie is er in andere landen al tonnen aan schadevergoedingen uitgekeerd aan mensen voor het jaren ziek zijn. Voor het niet kunnen werken en dus niet kunnen betalen van ziektekosten, de verhuiskosten, de kosten van bescherming tegen straling. Als iedereen dit eens doet die klachten heeft en een advocaat in de arm neemt? Ik roep mensen op om te gaan opkomen voor zichzelf, anders gebeurt er niets!

Als het om geld gaat, nemen ze dingen wel serieus. Als er nou honderdduizenden mensen een schadevergoeding willen, is het snel over met deze vreselijke situatie. We moeten NU iets ondernemen: jullie als gemeente, scholen, winkels en uitgaansgelegenheden. Iedereen die wifi koopt en aanzet, is verantwoordelijk voor het (dodelijk) ziek maken van mensen. Er moet nu iets veranderen aan de zendmasten. Er mogen geen wifi-hotspots meer zijn en er mogen geen wifikastjes meer verkocht worden die verder komen dan de tuin van de buurman (en zeker niet in jouw huis). In de gebruiksaanwijzing dient te staan: "Let op, zeer schadelijk!" net als bij een pakje sigaretten. Er moet op komen te staan "Mogelijke bijwerkingen: kanker, leukemie, botkanker, hartklachten, slaapproblemen, hersenziektes, ADHD-verschijnselen, vermoeidheid en concentratiestoornissen." Alle media, gemeenten, scholen en uitgaansgelegenheden moeten hieraan meewerken. Ook al je buren.

Wat je NU kun doen: je internet-provider bellen voor een kabelmodem met kabelmogelijkheid. Koop een internetkabel en zet de wifi-functie UIT. Dit kan door toegang te vragen via je computer in de modem. Vaak kan dit door in de adresbalk een IP-adres in te vullen (je internet-provider weet welke als je belt). Dan kan je in een menu gaan naar: Input/output/wireless, dan zet je wireless UIT. Ook kun je hem aanpassen in sterkte en op de lichtste stand zetten, zodat je buren er geen last van hebben. Dit is in vijf minuten veranderd. Als heel Nederland dit doet, hebben we niet meer alle steden volgezet als een grote magnetron! Stuur je gemeente, via de gemeentewebsite, gewoon een mailtje hierover.

Check de site: www.antenneregister.nl, klik op 'postcode' en voer je postcode in. Dan zie je hoeveel masten er op welke flatgebouwen staan. Verzoek de gemeente tot weghalen van de masten (desnoods vraag je alle buren te tekenen op een lijst). De gemeente zal de mast weghalen bij genoeg handtekeningen. Als je met alle ouders op school een petitie maakt, moet ook een school alle wifi verwijderen. Geef je kind geen tablet of smartphone! Tot het veertiende levensjaar schaadt het namelijk de kinderhersenen. Stel je buren op de hoogte als je hun wifi kunt ontvangen en leg ze vriendelijk uit hoe ze hun router kunnen aanpassen en bekabelen. Zeg je internetprovider dat ze iets verkopen wat mensen ziek maakt. Dien een klacht in. Als laatste: dien een klacht in via Postbus 51. Hoogstwaarschijnlijk krijg je een automatische mail dat straling niet bewezen schadelijk is. Dit moeten ze antwoorden omdat alle onderzoeken die dit wel bewijzen helaas worden weggeschoven aangezien er teveel geld aan deze producten wordt verdiend (en jullie blijven kopen!).

Ik verzoek iedereen deze tekst te re-posten, twitteren, facebooken, mailen en door te sturen! Mensen moeten dit allemaal weten en beseffen, en dat gaat niet door de tv-media helaas!Geplaatst door Ton Sieben

Ton Sieben

Hallo, mijn naam is Ton Sieben. Mijn overtuiging is dat ieder mens het recht heeft op geluk, gezondheid, liefde en al het moois dat onze aarde te bieden heeft. Ook weet ik door persoonlijke ervaring dat je alles wat je wilt bereiken ook kúnt bereiken...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Ton SiebenLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Maar lieveling luister, doe niet zo bang, ik blijf van je houden, een liefde lang.

Wim de Bie, Nederlands cabaretierBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.