Schending van de vrouwelijkheid

Jolie

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:8218
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Kanker, Media en agenda, Gezondheid

“Topactrice Angelina Jolie heeft de afgelopen maanden met haar dubbele borstamputatie onbewust een hoofdrol gespeeld in het grote miljardenspel met list en bedrog van de farmaceutische industrie, die niet voor niets als ‘Big Pharma’ te boek staat. Een hoofdrol waarbij Jolies heldinnenrol van Lara Croft zomaar had kunnen verbleken”, zegt onderzoeker en gezondheidscoach Ard Pisa. Het is volgens Pisa namelijk allang wetenschappelijk bewezen dat kanker NIET genetisch bepaald is. “Mensen krijgen geen kanker door een erfelijke afwijking in hun DNA!”, laat Pisa weten.

Erfelijkheid is een mythe

Pisa is auteur van het boek ‘Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten’. Als kanker erfelijk zou zijn dan zouden alle mensen die drager van het kanker-gen zijn, kanker moeten krijgen in hun leven. Onderzoek toont aan dat het merendeel geen kanker heeft gekregen in hun leven, terwijl ze wel gen-drager voor kanker waren. Pisa legt uit: “er is dus een mechanisme aanwezig in het lichaam dat ervoor kan zorgen dat mensen die het kanker-gen dragen toch geen kanker ontwikkelen in hun leven. Miljoenen vrouwen wereldwijd dragen het gen en krijgen nooit (borst)kanker omdat ze een gezonde anti-kanker levensstijl leiden , maar dat wordt ons niet verteld”.

Het boek van Pisa geeft helder weer dat er maar één ding van generatie op generatie wordt doorgegeven: onze leefpatronen. Niet alleen Pisa, maar ook vele wetenschappers en artsen over de hele wereld hebben aangetoond dat kanker en erfelijkheid een mythe is. Gezondheidsonderzoeker Pisa  vertelt dat de kankerindustrie een commerciële miljardenbusiness  is geworden met omvangrijke belangen. “Het draait allemaal om geld en macht. Het mediacircus rondom de borsten van Angelina Jolie is een uitgekiend plan om mensen te laten geloven dat erfelijkheid een belangrijke veroorzaker van kanker is”. 

Eén groot commercieel spel

Op de achtergrond van de borstamputatie van Jolie speelde volgens Pisa  een groot belangenspel over de patentaanvraag voor het kanker-gen dat Jolie bij zich draagt. Een commercieel bedrijf met een goedgekeurde patentaanvraag van het kanker-gen zou de komende decennia veel geld kunnen verdienen omdat door het patent de toegang voor andere spelers wordt ontzegd. Zo legt Pisa uit dat door de publiciteit van Jolies borsten, mensen over de hele wereld in de rij staan voor de (gepatenteerde) test om te laten onderzoeken of ze drager zijn van het kanker-gen. “Hoe bizar is deze gevaarlijke trend?” zegt Pisa met verwondering in zijn ogen. “Je kan het Angelina waarschijnlijk niet eens kwalijk nemen. Onwetend en vol vertrouwen in de wetenschap en haar artsen adviseerde ze gezonde vrouwen die gen-drager zijn om ook hun borsten te laten amputeren. Dit was natuurlijk een geweldige publiciteit voor de patentaanvrager.”

Het nieuws is de hele wereld overgegaan en door de internationale bekendheid van Angelina Jolie heeft het veel vrouwen geïnspireerd om ook hun gezonde lichamen te verminken, terwijl ze onjuist zijn geïnformeerd. Pisa zegt hierover op een scherpe toon, “kijkend naar de wetenschappelijke bewijslast, is dit een schending van de vrouwelijkheid.”

Kanker is geen plaatselijk probleem

Enkele honderden Nederlandse vrouwen laten per jaar laten, net als de Amerikaanse actrice Angelina Jolie, preventief hun GEZONDE borsten verwijderen uit diepe angst om op latere leeftijd kanker te krijgen. Deze vrouwen worden allemaal verkeerd voorgelicht. Niet alleen vanwege het feit dat genetische afwijking geen hoofdoorzaak van kanker is, maar ook omdat borstamputatie geen garantie geeft op het niet krijgen van kanker op latere leeftijd. Volgens Pisa heeft Nobelprijswinnaar en grootste biochemicus ooit dr. O. Warburg bewezen dat kanker namelijk geen plaatselijk probleem is, maar een mechanisme van het totale lichamelijke systeem.

Wachtlijsten voor preventieve borstamputatie

Voor borstamputaties bestaan wachtlijsten tot 6 maanden. Exacte cijfers van het aantal borstamputaties per jaar bestaan er niet, omdat  ziekenhuizen geen onderscheid maken tussen preventieve borstamputaties en operaties vanwege kanker. “Dit is een zeer dubieus feit. Waarom houden ze dit niet bij? Het lijkt me nogal belangrijke informatie”, zegt Pisa verontwaardigd.

Het is zeer triest dat mensen zoals Angelina Jolie worden misleid en het recht wordt ontnomen op het maken van weloverwogen keuzes op basis van juiste en volledige informatie. De kankerindustrie laat maar weer eens zien dat ze niets anders doet dan iedere mogelijkheid aan te grijpen om vrouwen de stuip en op het lijf te jagen. “Mijn borsten zullen mij vermoorden”, schijnt tegenwoordig de lijfspreuk van veel dames te zijn. Allemaal slachtoffer van de op angst gebaseerde waanzinnige propaganda van de kankerindustrie. “Je borsten zijn helemaal niet je vijand. Dat is je levensstijl zoals je in mijn boek zal ervaren”, zegt Pisa ter afsluiting.

Boek: Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten

ISBN 9789079872640


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Alle ideologieën zijn idioot, of ze nu religieus zijn of politiek, want het is het conceptuele denken, het conceptuele woord, waardoor de mensheid zo verdeeld is geraakt. Je geloof in God is niet meer dan een ontsnapping aan je eentonige, stompzinnige en wrede leven.

Jiddu Krishnamurti, Indiaans filosoofBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.