Mam gaat niet aan de chemo | De allernieuwste therapieën, waargebeurde verhalen – een wegwijzer naar genezing van kanker

detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:6108
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Boeken, Gezondheid, Ziekte, Kanker

(Succesboeken) Dit boek gaat over keuzen. Een boek dat inspiratie en steun biedt aan alle kankerpatiënten en hun gezin.

In maart 2011 werd bij Laura Bonds moeder Gemma eierstok- en baarmoederkanker geconstateerd. Laura kwam erachter dat het enige dat schokkender is dan iemand vertellen dat je moeder kanker heeft, is onthullen dat ze chemotherapie heeft afgewezen.
Maar volgens onderzoeken zouden veel oncologen dit zelf ook doen.

Dus begon Laura, een journaliste, met het schrijven van een blog om haar moeders besluit om 'nee' te zeggen tegen de reguliere geneeskunde en 'ja' tegen waterstofperoxide, vitamine C-injecties en infraroodsauna's te verklaren.

Mam gaat niet aan de chemo vertelt het verhaal van Gemma's natuurlijke genezing en bevat raadgevingen van meer dan zestig van 's werelds toonaangevende specialisten en holistische genezers - van oncologen in Tokyo tot energiegenezers in Harley Street.

Als je alternatieve mogelijkheden wilt verkennen, of manieren wilt vinden om je reguliere zorg aan te vullen - dit boek verschaft het allernieuwste onderzoek van over de hele wereld en beschrijft behandelingen waar Gemma en andere kankeroverlevenden ervaringen mee hebben opgedaan. Het is een uiterst waardevolle en opwekkende gids die je kan helpen keuzen te maken op je eigen reis naar genezing.

Met voorwoord van Henk Fransen, arts, die al decennia de zin en onzin van behandelwijzen van kanker bestudeert.

Overige productinformatie:
352 pagina's
ISBN: 9789492665027
Uitvoering: Softcover
Auteur: Laura Bond
Uitgever: Succesboeken
Prijs: € 29,50
Om te bestellen klik hier

De redactie van Earth Matters maakt een keuze uit pas uitgekomen boeken die voor haar lezers interessant kunnen zijn. Als u bij Succesboeken een boek bestelt, ontvangt Earth Matters een gedeelte van de verkoopprijs. Hiermee ondersteunt u Earth Matters en haar visie. Onze dank daarvoor!

Bron: Succesboeken


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Iedereen sjouwt zijn eigen monsters met zich mee.

Richard Prior, Amerikaans komiekBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.