Genezing van kanker

Henk Fransen

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:4183
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Henk Fransen

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Kanker

(Genezend vermogen | Henk Fransen) Wanneer je als alternatief arts over de genezing van kanker spreekt kun je al snel aangevallen worden door mensen die vinden dat je patienten geen valse hoop mag geven. Ik ben het ermee eens dat je patienten geen valse hoop mag geven en toch kies ik ervoor om ook over genezing van kanker te spreken.

Op de video hieronder leg ik uit waarom. Het is een bonusvideo uit mijn Eerst Hulp Bij Kanker-programma.

Het Eerste Hulp Bij Kanker-programma bestaat uit 95 korte video's die een overzicht geven van natuurlijke maatregelen die je kunt toepassen naast een reguliere behandeling.

Klik hier om je aan te melden voor de gratis 95 video's! 

Klik hier als de video niet laadt.

Het EHBK-programma gaat ZATERDAG AANSTAANDE GRATIS 1 week online

Het EHBK-programma geeft een overzicht van de belangrijkste natuurlijke maatregelen die je kunt nemen naast een reguliere behandeling om het zelfgenezend vermogen optimaal te activeren. Het is waardevol in elke fase van je ziek-zijn, omdat het niet alleen orde schept in de veelheid aan informatie die je bijvoorbeeld op het internet kunt vinden, maar je ook de kans biedt eens goed na te gaan of er misschien aandachtspunten zijn die je zelf over het hoofd had gezien.

Klik op de afbeelding hieronder en meld je aan! 

 

Hoort, zegt het voort!

Heb je een familielid, een vriend(in), collega of kennis met kanker? Of ken je artsen en/of therapeuten die geïnteresseerd kunnen zijn in EHBK? Stuur dit artikel dan aan hen door, zodat zij zich ook kunnen inschrijven en daarmee automatisch via de volgende nieuwsbrief op de hoogte worden gesteld van de gratis release-week 9-15 september. Je helpt mij daarmee meteen om de complementaire behandelmogelijkheden van kanker meer aandacht te geven, dus bij voorbaat dank! 

Bron: Henk Fransen


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

God heeft geen religie.

Mahatma Gandhi, Indiaas staatsmanBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.