Radicale remissie | De negen speerpunten die een groot verschil kunnen maken

Detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:10608
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Boeken, Gezondheid, Ziekte, Kanker

(Succesboeken) Het boek Radicale Remissie beschrijft onderzoeken en mensen die middels negen speerpunten een radicale remissie van hun kanker teweeg hebben gebracht.

Na een wereldwijd onderzoek naar meer dan duizend gevallen van radicale remissie - mensen die na een diagnose van een ernstige of zelfs terminale kanker volledig genezen zijn - geeft dr. Kelly Turner, psychotherapeut en onderzoeker gespecialiseerd in de integratieve oncologie, in dit boek de resultaten van dit onderzoek.


Het eindresultaat van dit onderzoek bevat de verbazingwekkende inzichten van de negen speerpunten, die dr. Turner bij nagenoeg iedere overlevende met een radicale remissie, die ze heeft bestudeerd, heeft aangetroffen en een uitleg van hoe de lezer deze leefregels zelf kan toepassen.

Radicale-remissie-overlevers vertellen hun verhaal, waarbij actiepunten aan het einde van ieder hoofdstuk de lezer op weg helpen. Dit boek opent onze ogen voor wat mogelijk is op het gebied van blijvende genezing, van radicale remissie.

Dit boek is een must voor:

  • Mensen met kanker die met reguliere zorg behandeld worden (chemotherapie, operatie en/of bestraling).
  • Mensen met kanker die na de reguliere zorg naar huis zijn gestuurd om te sterven.
  • Mensen met kanker die van reguliere zorg afzien.
  • Mensen met kanker die in remissie zijn en willen voorkomen dat de kanker terugkomt.
  • Mensen zonder kanker die willen voorkomen dat ze kanker krijgen.

Dit boek toont aan dat het mogelijk is om zelf voor een 'spontane genezing', een radicale remissie, te zorgen en je kanker te laten verdwijnen en te voorkomen dat die terugkomt, of te voorkomen dat je überhaupt kanker krijgt.

Overige productinformatie:
336 pagina's 
ISBN: 9789079872855 
Uitvoering: Softcover 
Auteur: dr. Kelly A. Turner
Uitgeverij: Succesboeken
Prijs: € 22,50
Klik hier om te bestellen

"Ik hoop dat kankerpatiënten en hun dierbaren door dit boek met ware verhalen over genezingen worden geïnspireerd, net zoals ik geïnspireerd raakte toen ik mijn eerste geval van radicale remissie ontdekte. Ik hoop dat ze, door het feit dat sommige mensen tegen alle verwachtingen in wél van kanker herstellen, bemoedigd worden." - Dr. Kelly A. Turner

De redactie van Earth Matters maakt een keuze uit pas uitgekomen boeken die voor haar lezers interessant kunnen zijn. Als u bij Succesboeken.nl een boek bestelt, ontvangt Earth Matters een gedeelte van de verkoopprijs. Hiermee ondersteunt u Earth Matters en haar missie en visie. Onze dank daarvoor! 

Bron: Succesboeken


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ieder mens bouwt zijn wereld in eigen verbeelding. Hij bezit de macht om te kiezen, maar niet de macht om aan de noodzakelijkheid van het kiezen te ontsnappen.

Ayn Rand, Amerikaans filosoofBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.