Zorgen om straling? Magspirit biedt bescherming

Magspirit

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:3141
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Orongo

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Straling en electrosmog, Water

(Earth Matters Shop) Dagelijks komen wij in aanraking met allerlei vormen van straling. Veel soorten straling zijn onschuldig, andere zijn minder onschuldig dan het lijkt. Zo is er energierijke (ioniserende) straling, die nadelige gevolgen kan hebben voor je gezondheid. Ook met minder energierijke straling, zoals de ultraviolette straling van de zon, is het opletten. Dat te veel zon(kracht) niet goed is voor je huid en gezondheid, weet iedereen intussen wel.

Van nature komen radioactieve stoffen voor in onze bodem, zo ook in bouwmaterialen vanwege de gebruikte grondstoffen. Daardoor komen weer gassen vrij die in onze lucht terechtkomen. Ook onze natuurlijke omgeving is een bron van straling, we zijn deel van de kosmos. Toch raken ons (drink)water, de bodem en de lucht die we inademen steeds meer verzadigd en zelfs vervuild met ongewenste stoffen.

Onze natuurlijke omgeving… wordt die misschien meer en meer verstoord door stralingsbronnen die niet zo natuurlijk zijn, denk bijvoorbeeld aan elektrosmog, of 5G? En wat betekent de blootstelling aan deze straling voor onze gezondheid? Wat zijn de ongewenste gezondheidseffecten?

Goud nieuws voor u! Magspirit richt zich op het voorkómen en verminderen van klachten als gevolg van straling en vervuiling in onze leefomgeving. Onze watervitalisers en stralingsbeschermers vinden al jaren een weg naar de consument en we werken continu aan verdere verbetering van onze producten. Wat is het wonder van de Magspirit watervitalisers? De vitaliser zuivert het water van belastende stoffen en ontdoet de leefomgeving van hinderlijke materie, zodat je je energieker voelt. Water smaakt weer lekker (weet je nog?) en je voelt je levenslustiger, puur, vitaal. Kraanwater bevat oneigenlijke frequenties, waardoor de waterkwaliteit achteruitgaat en de smaak vermindert. Door water te revitaliseren, krijgt het zijn oorspronkelijke vitaliteit terug. Wil ij ook gezonder en bewuster leven: neem een watervitalisator in huis.

Water zorgt – als belangrijke bron van voeding voor ons lichaam - dat vitale delen van ons lichaam van energie worden voorzien en dat schadelijke stoffen worden afgevoerd. Het is daarom essentieel dat het water dat we tot ons nemen en waarin we ons begeven (wassen, douchen etc.), van goede kwaliteit is. Vanaf de bron moet water onbelemmerd kunnen stromen. Op weg naar onze huizen en leidingen verliest het aan kracht door de vervuilende stoffen in ons milieu. Uitlaatgassen, straling, bestrijdingsmiddelen; allerlei niet natuurlijke stoffen komen in aanraking met ons (drink)water en tasten het energetisch niveau aan.

De Magspirit tools hebben tot doel elektrosmog en stralingsbelasting sterk te reduceren. Door de uitgekiende vorm van onze producten heeft het zuiveringsproces een continue werking. Daarmee is een Magspirit-product een aankoop voor het leven.

Magspirit Handvitaliser

Een aantrekkelijk, handzaam model ter grootte van een balpen, past in elke binnenzak. Het gebruik van de Handvitaliser verhoogt de energiewaarde van het water, waardoor je je krachtiger en energieker voelt.

Hoe werkt gerevitaliseerd water? Water is een informatiedrager. Zodra water zich verplaatst, neemt het de (vervuilende) energie uit de omgeving over. De watervitaliser (ook wel vitalisator) ‘reset’ het water en brengt de oorspronkelijke vitaliteit terug. De energiewaarde van het water neemt toe en de uitwerking is in meerdere opzichten positief, zowel voor het lichaam als de geest.

De Handvitalisator kan gebruikt worden voor alle dranken en andere vloeibare levensmiddelen die water bevatten. Er is geen onderhoud aan de vitalisator, enkel schoonmaken na gebruik. De ingebrachte frequentie blijft behouden.

Magspirit Leidingvitalisator

Deze zorgt ervoor dat je overal in huis gerevitaliseerd water hebt: uit de kraan, onder de douche en in je verwarmingssysteem. De Leidingvitaliser wordt eenvoudig aangebracht om de leiding in de meterkast; zo wordt het hele huis voorzien van vitaal water. Zelfs het water uit de douche.

De eigenschappen van het gerevitaliseerde water kunnen een positief effect hebben op de mens, zoals een groter zelfreinigend vermogen; een fijnere smaak; makkelijker, ofwel meer drinken. En het is heel goed mogelijk dat je ook bespaart op was- en reinigingsmiddelen. Lees hier meer over de Magspirit Leidingvitaliser

Magspirit Omgevingsbeschermer

Een toenemend aantal factoren heeft invloed op ons welzijn. We praten over uw en onze gezondheid en die is van onschatbare waarde. Daarom ontwikkelde Magspirit een extra product in de beschermers- en vitaliserslijn: de Omgevingsbeschermer. Zoals de Hand- en Leidingvitalisator de vitaliteit terugbrengen in water, draagt de Omgevingsbeschermer bij aan het neutraliseren van straling in uw leefomgeving

Omgevingsbeschermer is een handige tool voor in huis en heeft een elegante vorm en vindt gemakkelijk een plekje in uw huis, of op uw werk. Zo beschermt hij u continu tegen onzichtbare belasting. Het product doet zijn werk in een straal van 4,5m rond de beschermer. In uw eigen woonomgeving, maar ook op andere plekken met stralingsbronnen.

Voor optimaal resultaat kies je dus niet alleen voor de Hand- en/of Leidingvitaliser, maar gebruik je ook de Magspirit Omgevingsbeschermer Zo wordt je woon-, leef- of werkomgeving weer een natuurlijke en onbelaste omgeving.

 

Magspirit Beschermhanger

Om altijd beschermd te zijn, waar u ook bent, ontwierp Magspirit de Beschermhanger, een sieraad voor man en vrouw, waarmee u gezien mag worden. Draag de hanger met een koord om uw hals, met als positieve uitwerking dat u zich fitter en vitaler voelt. Straling en de mogelijke effecten ervan verminderen met het gebruik van dit Magspirit-product. Zo behoedt de Beschermhanger u tegen elektromagnetische straling.

Straling heeft de eigenschap dat het ons lichaam kan ontregelen. Door vorm en materiaal van dit sieraad heeft het een continue werking en biedt het protectie in een straal van 1,5m rond de hanger. De hanger is van onverslijtbaar roestvrijstaal en gaat een leven lang mee. Een sieraad dat uniek is in zijn vorm en soort. U kunt u zich beter concentreren en u heeft meer energie. Onverklaarbare klachten kunnen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Maak uzelf of iemand anders blij met deze Beschermhanger. Niet alleen is het een sieraad. Overal is tegenwoordig wifi; ook aardstralen en straling van de vele zendmasten kunnen voor verstoring zorgen. Dit is een cadeau met de beste kwaliteit voor de laagste prijs.

 

Probeer het uit, nu met korting!

Maak nu - met korting - kennis met één of meer van onze producten, probeer het zelf uit. In het kort de Magspirit producten nog eens uitgelegd:

De Magspirit Watervitalisator om vloeibaar eten en drinken te ontdoen van belastende stoffen. De Magspirit Leidingvitalisator zuivert het water in je (cv-)leidingen van negatieve frequenties. Dan is er de Magspirit Omgevingsbeschermer (met extra krachtige stralingsbescherming) voor een nog beter resultaat. Tot slot biedt de Magspirit Beschermhanger je op aangename wijze continu bescherming tegen straling, waar je ook bent. Magspirit-producten zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en kwaliteit en gaan een leven lang mee. Voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Magspirit biedt garantie op haar producten. Niet tevreden? Dan ontvangt u uw geld terug (zie de voorwaarden). Wij zijn namelijk overtuigd van de kracht en de werking van onze vitalisers en beschermers.

Magspirit kent alleen maar voordelen:

  • De concentratie verbetert
  • Mensen (en ook dieren) voelen zich rustiger
  • Je ervaart een beter energetisch gevoel
  • Gebruikers geven aan beter te slapen
  • Je hebt het gevoel beter te aarden
  • De producten zijn onderhoudsvrij en gaan jarenlang mee

Deze week in de aanbieding van Earth Matters Shop: 10% korting op ALLE Magspirit-producten.


Bron: Earth Matters Shop


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Je kunt de golven niet tegenhouden, maar je kunt wel leren te surfen.

Jon Kabat-Zinn, Amerikaans moleculair bioloogBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.