Drink jezelf gezond met waterstofgas; dé nieuwe revolutie in het behandelen van water

Waterstofgaswater

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:2722
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Orongo

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Water

(Earth Matters Shop) Water filteren en vitaliseren is belangrijk, maar met waterstof erbij wordt het niet alleen nog veel lekkerder en fluweelzacht waardoor je makkelijker drinkt, je lichaam krijgt ook een continue boost om te ontgiften. En dat gaat gepaard met alle gewenste gezondheidseffecten die je daarbij horen. De nieuwe Meditech Europe H2Extra Waterstof-generator produceert water dat verrijkt is met waterstofgas en is dé volgende stap in het behandelen van je water voor een optimale gezondheid. 

Het water neutraliseert vrije radicalen in het menselijk lichaam door zijn buitengewone redoxpotentieel. Het vermindert ontsteking en pijn, je voelt je fris en gevitaliseerd. Er zijn inmiddels vele wetenschappelijke studies gepubliceerd over de genezende werking van moleculair waterstof.

Het gebruik van waterstofwater is revolutionair 

Er is aangetoond dat waterstofwater een potentieel genezend effect heeft op meer dan 130 ziektebeelden(!), bijvoorbeeld als antioxidant en het heeft ook verschillende anti-ontstekingsreacties en anti-allergische effecten. Het verstoort de metabolische redox reacties niet en beïnvloed reactieve zuurstofsoorten ook niet, daardoor zijn er geen nadelige effecten bij het innemen van waterstofwater.

Hoog kwalitatieve Duitse makelij

De H2Xtra waterstofgenerator is ontworpen met een hoge designstandaard en van de hoogste kwaliteit (ontwikkeld in Duitsland).

Als je een keer de smaak hebt geproefd en de effecten van het geactiveerde water hebt ervaren wil je het niet meer missen.  
 
De testresultaten spreken boekdelen!

Tijdens een test hebben we kraanwater met geïoniseerd water vergeleken. De ORP waarde van kraanwater kwam op 35 terwijl die van geïoniseerd water op -121 uitkwam. Het kraanwater dat uit de H2Xtra Waterstof generator kwam scoorde -445.

De ORP waarde geeft aan hoe sterk het oxiderend vermogen van water is. In dit geval is het water uit de H2Xtra Waterstof generator enorm anti-oxiderend (ontstekingsremmend)!
 
Het apparaat is verrassend klein, kan opgeladen worden met een USB-snoer en overal mee naar toe genomen worden. Ideaal voor onderweg.
 
Het is (juist) geschikt voor alle soorten stilstaand drinkwater, ook voor gedestilleerd, gefilterd, gevitaliseerd of omgekeerde osmose (RO) water.
 
 

Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Er is geen verlichting buiten het leven van alledag.

Tich Nhat Hahn, Vietnamees monnikBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.