Nieuwe Krachtige Leliveld Watervitaliserfles

Heerlijk Water

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:3852
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Heerlijk Water

Gekoppelde categorieen
Earth Company, Water

Beste lezer, Uit onze ervaring blijkt dat de Leliveld watervitaliser een blijvende positieve uitstraling heeft naar de omgeving. De kracht van deze vitaliser is nu ook overgebracht op een prachtige roestvrijstalen drinkfles. Op deze manier hopen wij dat meer mensen de energie gaan ervaren van de Leliveld watervitaliser producten. Hartelijke groet, Jay Uijttewaal, eigenaar Heerlijk Water

Advertorial

Watervitaliserfles - Leliveld
In twee kleuren! RVS (zilver) en wit.

Deze watervitaliserfles is geïnformeerd met specifieke Leliveld trillings informatie.

Water in deze fles wordt direct gevitaliseerd met als gevolg dat het water weer zacht en vol smaakt. Het water krijgt weer een natuurlijke structuur met fijn georganiseerde watermoleculen die makkelijk door onze lichaamscellen kunnen worden opgenomen.Bovendien is deze waterfles een krachtig energetisch product. De fles zal u ondersteunen om meer bij uzelf te blijven. U zou deze fles bijvoorbeeld onder een stoel kunnen plaatsen op het werk of tijdens een vergadering.

Gebruik watervitaliserfles

U kunt gewoon de fles rechtop houden en het water via het tuitje uit de fles zuigen.

Technische informatie watervitaliserfles

  • Materiaal: hoogwaardig roestvrij staal
  • Hoogte: 27,5 cm
  • Breedte: 7 cm
  • Gewicht: 300 g
  • Inhoud 0,5 l

De fles is gemaakt van Roestvrij staal, silicone en polypropyleen (dat is een onschadelijke stof zonder belastende chemicaliën die ook wordt gebruikt bij waterfilters) en is BPA vrij.

De Leliveld watervitaliser fles bestellen

 

Ervaringen:

Super product heel erg blij mee!!
Inmiddels 2 gekocht :-) 

- Swarna, 06-10-2017


*

Heerlijk product: mooie fles, ligt goed in de hand en het water smaakt heerlijk. Gebruik hem constant; niet alleen om uit te drinken maar ook omdat ik het prettig vind de fles bij me te hebben.

- Margo, 06-09-2017


*

Ik weet niet hoe het werkt. Wel dat het werkt voor mij. Ik blijf dichterbij mezelf en neem de waterfles nu altijd mee als ik op pad ga. Het water smaakt zacht en heeft een verfrissende werking. Het sprankelt.

Ik heb er ook een aan mijn partner (gelooft hier niet in) en een vriendin gegeven en ben benieuwd wat zij met dit water gaan ervaren. De katten drinken opvallend meer en de kamerplanten krijgen het ook.

Ik gebruik de penvitalisator al een tijd en ervaar als verschil met de drinkfles dat het dan voller in de mond aanvoelt. Al met al. Ik ben er heel blij mee en dank aan Boudewijn Leliveld.

P.s.

Mijn handpalmen worden vrijwel meteen warm als ik de fles omvat.

- Margot, 30-08-2017 15:43

*

Mooie fles. Water smaakt lekker. Ik neem de fles overal mee naar toe.

- ber10, 27-07-2017

 

Achtergronden van de Leliveld watervitalisers

Boudewijn Leliveld is een natuurgenezer die al tientallen jaren werkt met mensen en een specialist is op het gebied van het inzetten van energetische trillingsfrequenties om het lichaam en de organen weer in balans te brengen. Hij heeft in zijn jarenlange ervaring ingezien op welke wijze het menselijk lichaam door de omstandigheden van deze tijd wordt belast.

We hebben bijvoorbeeld te maken met: voeding van steeds lagere energiewaarde, belasting door straling, stress, belasting door chemische medicijnen, luchtverontreiniging en belasting van ons drinkwater.
 
Vanuit zijn ervaringen met zijn cliënten in zijn praktijk zocht Boudewijn naar een manier om mensen op grote schaal te helpen zelfbewuster en autonomer te leven.
Hij realiseerde zich dat water een ideale manier was om mensen te bereiken en ging op zoek naar een geschikt medium om de krachtige energie waarmee hij zich als natuurgenezer kon verbinden over te dragen aan het drinkwater. Zo ontstond de eerste watervitaliser. In eerste instantie werd daarvoor keramiek gebruikt. Daarna is hij overgegaan op roestvast staal, dat zeer bros is en goed energie trillingen kan vasthouden.

Hij ontdekte hoe hij frequenties van tal van elementen zoals: zilver en goud en informatie van schelpenkalk kon toepassen om de effecten van de vitaliser te versterken en te verbreden. Op deze wijze worden mensen via het gevitaliseerde water fysiek en energetisch ondersteund om vanuit hun eigen kracht te leven en beter om te gaan met belastende omstandigheden in het leefmilieu.

Uitgebreide informatie over water vitaliseren

Gebruikers ervaringen Leliveld vitaliser producten

 

Bron: Heerlijk Water


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

I never know what the next lesson is going to be, because we’re not supposed to know; we’re supposed to trust ourselves to discover it.

-- Melody BeattieBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.