Natuurlijk zuiver water | De sleutel tot een gezond leven

Aqua Mechanical

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:4491
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Meditech Europe

Gekoppelde categorieen
Earth Company, Water

(Meditech Europe) Als mensen bestaan we voor ruim 75% uit water. We bestaan dankzij het water wat ons flexibiliteit geeft, koelt, reinigt, enz, enz. Het is onvoorstelbaar hoe belangrijk het is om dagelijks zuiver water te drinken. Water wat op natuurlijke wijze gezuiverd is, zonder chemicaliën en organismen, is één van de grootste hoekstenen van een gezond en vitaal leven. De MD4 water destilleerder biedt u het zuiverste water precies zoals moeder natuur dat doet. 

Zuiver water | noodzakelijk maar niet vanzelfsprekend
De noodzaak van water is overduidelijk. De geschiedenis heeft laten zien dat de beschikbaarheid van schoon en hoogwaardig drinkwater aan de basis ligt van iedere beschaving en gemeenschap. Helaas is het zo dat schoon drinkwater anno 2017 nog steeds niet over de hele wereld voor iedereen beschikbaar is. Het is zelfs zo dat het drinkwater van de “ontwikkelde landen” ook hard achteruit gaat. Door vervuiling van het water zijn er steeds agressievere vormen van zuivering nodig waarbij vaak chemicaliën als chloor en fluoride gebruikt worden en in het uiteindelijke drinkwater terecht komen. Het is aan u om zelf het zuiverste en hoogwaardigste water te vinden of te produceren. Maar gelukkig zijn er geweldige hulpmiddelen die u daarbij kunnen helpen.

Destillatie | Moeder Natuur’s waterzuivering
Water is de bron van al het leven op aarde. Alle natuurlijke pracht en praal bestaat dankzij deze bijzondere vloeistof die Moeder Natuur in een prachtige kringloop van vallend, stomend en opstijgend water door haar “aderen” laat stromen. Moeder Natuur destilleert iedere druppel van het door haar gekoesterde water. De zon verwarmt het water van zeeën, meren en rivieren wat als damp opstijgt. Als wolken drijft dit water rond de aarde en als het koud en zwaar genoeg wordt valt het weer neer als regen. Waar het al het leven voedt, spoelt, koelt en weer opnieuw aan het destillatieproces begint.

Tot de industriële revolutie stond regenwater dan ook bekend als een van de meest gezonde soorten drinkwater. Maar jaren van luchtvervuiling en de daardoor veroorzaakte zure regen hebben deze bron van drinkwater aanzienlijk minder betrouwbaar gemaakt.


MD4 Waterdestilleerder | Moeder Natuur terug in huis

De MD4 waterdestilleerder geeft u de mogelijkheid terug om dit gezonde en zuiverende drinkwater weer te benutten. Dezelfde zuiverende kringloop als die de natuur gebruikt vindt plaats in de MD4 Waterdestilleerder.

Het verwarmde water in de MD4 stijgt op en laat al het ongezonde vuil, belastende anorganische mineralenen eventuele ziekmakers achter in het reservoir en condenseert bovenin de destilleerder tot water. Wat daarna opgevangen wordt is het meest pure en zuivere water.

 

Het zuiverste water met het grootste gemak | MD4 waterdestilleerder


Mineralen | Tekort vs. Zuivering
Gedestilleerd water is enorm zuiverend. Doordat het zuivere water geen mineralen in zich draagt hecht het zich snel en gemakkelijk aan stoffen in het lichaam. Waarna deze door het lichaam afgescheiden kunnen worden. Er wordt vaak aangedragen dat het lichaam hiermee de nodige voedingsstoffen zou verliezen die het nodig heeft maar in dit proces zijn het voornamelijk de belastende anorganische mineralen die het lichaam verlaten. Ook is het een feit dat de meeste mineralen die wij tot ons nemen uit ons eten komen. Gedestilleerd water is hierdoor de perfecte manier om een oude belastende leefstijl uit het lichaam te zuiveren en om onze “tempel” schoon en gezond te houden. Wanneer u de zuiverste voeding tot u neemt en daarnaast gedestilleerd water drinkt zullen opgebouwde belastende stoffen in uw lichaam zich aan het water hechten en afgevoerd worden terwijl de zuivere voeding uw lichaam versterkt en waar nodig herstelt. Om dit proces te versterken adviseert Meditech Europe om hoogwaardig Keltisch zeezout toe te voegen aan uw drinkwater.

Probeer het zelf | Niet goed geld terug!
Neem vooral niet van ons aan dat de MD4 het zuiverste water voor u maakt en dat het u enorm ondersteunt bij uw gezonde levensstijl. Probeer het vooral zelf, risicoloos, uit. Bestel nu via MD4distiller.nl uw eigen MD4 waterdestilleerder voor maar €185,- en als u om wat voor reden dan ook niet tevreden bent stuurt u de MD4 Waterdestilleerder kosteloos terug en ontvangt u uw geld terug.


Credits

-          Cover photo: https://www.flickr.com/photos/aquamech-utah/24776493480
           (Picture was edited: logo was inserted)

 

 Bron: Meditech Europe


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Oorlog voeren en winnen is geen verheven kunst. Het is een verheven kunst om het verzet van de vijand te breken zonder te vechten.

Sun Tzu, Chinese wijsgeerBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.