Vitaliseren, filteren en ontkalken: de optimale combinatie voor het beste drinkwater

Heerlijk Water

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:5183
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Heerlijk Water

Gekoppelde categorieen
Earth Company, Water

(Heerlijk Water) Heerlijk Water zorgt voor het beste drinkwater omdat we de natuur als voorbeeld nemen. Bij het behandelen van water gaan wij uit van de principes die ook werkzaam zijn in de natuur. 

Advertorial

Water Vitaliseren

De energie die ontstaat door het stromen van water zorgt er in de natuur voor dat water vanzelf wordt gevitaliseerd. Het water komt in contact met stenen en planten waaruit het een breed scala aan mineralen en gezonde trillingen opneemt. Daarom is stromend water of bronwater uit de natuur van oorsprong krachtig. Waar de mens het water nog niet beïnvloed heeft is het nog zuiver. Dat is de reden dat onze vitalisers weer natuurlijke trillingen van het zuiverste bronwater toevoegen aan ons drinkwater.

Water Filteren

In de natuur is er een natuurlijke zuivering van water aanwezig door waterplanten waarin talloze micro-organismen werkzaam zijn, die mineralen opnemen en afvalstoffen omzetten om opnieuw opgenomen te kunnen worden als voedingsstof. Daarom gebruiken wij filters die voldoende mineralen beschikbaar houden en het mogelijk maken dat het lichaam gevitaliseerd water van een hoge energiewaarde goed kan opnemen.

Water Ontkalken

Water met met harde kalkdeeltjes drinkt zwaar en je hebt er gauw genoeg van. Dieren in de natuur drinken dit ook niet, die gebruiken over het algemeen regenwater als drinkwater. De reden om een ontkalker te gebruiken is dat het water daardoor licht en makkelijk drinkbaar wordt. De ontkalker is een extra toevoeging voor de vitaliser die ook al de kalkdeeltjes in het water fijner maakt en de aanslag aanzienlijk vermindert.


Watervitaliser

Een watervitaliser zorgt ervoor dat het water een optimale energiewaarde krijgt. De kracht van het vitale water werkt door in degene die het water drinkt, immers we bestaan voor meer dan 70% uit water. Bovendien is de vitaliser voor het hele huis een krachtig energetisch product dat goed aansluit bij de gebruiker. De sfeer en het energieniveau verbeteren aanzienlijk. Dit zorgt voor extra ontspanning, aarding en meer verbinding tussen de bewoners.


Wij leveren watervitalisers voor het hele huis die op de hoofdleiding worden geplaatst, maar ook vitalisers voor op de keukenkraan, onder het aanrecht en voor de douche.Waterfilter

Een waterfilter zorgt ervoor dat fysieke verontreinigingen zoals chloor, pesticiden, lood, cadmium en zelfs ijzer uit het water worden gehaald. Vooral in gebieden waar oppervlaktewater de basis is van ons drinkwater kunt u een waterfilter overwegen. Oppervlaktewater bevat meer chemische verontreinigingen (onder andere van medicijnen en bestrijdingsmiddelen) dan grondwater. Wij leveren waterfilters voor het hele huis en ook inbouwfilters voor onder het aanrecht.
Waterontkalker

Een waterontkalker zorgt dat de kalk in het water uiteen valt, waardoor het water zachter smaakt. Zo voorkomt u slijtage aan apparaten en bespaart u aanzienlijk op de gasrekening. Wanneer de kalk in de leiding oplost, wordt de warmte beter geleid en hoeft u minder hard te stoken. De kalkaanslag in de douche vermindert (zeker in combinatie met een vitaliser), hoeveel is afhankelijk van de waterhardheid, neem voor advies contact met ons op. De waterontkalker kan gemakkelijk op de buitenkant van de leiding worden geklemd en is dus gemakkelijk te installeren.Uitgebreide informatie en verschillende types leiding watervitalisers voor het hele huis


Recente ervaringen

Wij zijn heel tevreden met de verstelbare watervitaliser.
Heerlijk zacht water en lekker water om te drinken.
De glazen ruiten in de badkamer zijn weer helder en alles is met minder kalk.
Minder zeep en shampoo gebruik etc.

F. en T. Everts - 23-08-2017

*

Ik ben tevreden over de verstelbare watervitaliser maar het is niet zo dat ik daar veel mee bezig ben .
Ik kan hem wel als energie voelen als ik er met mijn handen bij kom.
Het water smaakt ook beter. Dus mijn rapport cijfer is een dikke 8!

G. Veldhorst - 03-07-2017

*

We zijn uiterst tevreden over de werking van zowel de energieplaten als de (Aqua Oriente) hele huis vitaliser en eveneens met de stralingstickers. Dat blijkt wel uit de orders die u soms binnenkrijgt of nog zult ontvangen. Ook als we met vakantie gaan, gaan de energieplaten mee. We komen duidelijk minder moe aan.

Fam. Van der B. 15-09-2017


Bron: Heerlijk Water


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ik geloof in het onmogelijke omdat niemand anders erin gelooft.

Florence Griffith Joyner, Amerikaans atleteBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.