Het fenomeen van de Leliveld watervitaliser

Heerlijk Water

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:6369
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Heerlijk Water

Gekoppelde categorieen
Earth Company, Water

(Heerlijk Water) We kunnen geen dag zonder water. Ons lichaam bestaat voor meer dan de helft uit water, en wat we elke dag kwijtraken (via urine, zweet, onze adem) moeten we ook weer aanvullen. Water. Zo vanzelfsprekend in dit land. Dat komt toch gewoon uit de kraan? ‘Toen ik weerstand begon te ondervinden bij het drinken van mijn kraanwater ging ik op zoek en ontdekte ik dat water eigenlijk een energie is die sterk bepalend is voor het welzijn van mijn lichaam. Ik besloot mijn lichaam het beste te gunnen en vond de oplossing met een Leliveld watervitaliser. Tegenwoordig gebruik ik ook een waterfilter en energetische producten die onder andere tegen straling beschermen. 

- Jay Uijttewaal, eigenaar Heerlijk Water

Advertorial


De Leliveld watervitaliser

De unieke kwaliteit van de leliveld watervitaliser zit hem erin dat deze niet alleen het water structureert, maar ook krachtig energetisch uitstraalt naar het huis en de gehele woonplek. Dat komt omdat de vitaliser energetisch is geladen. In feite is het een energetisch object dat er voor zorgt dat het energieveld in het huis verbonden wordt met de positieve levensenergie van de aarde. In de praktijk blijkt dat mensen die een vitaliser kopen meer verbinding gaan voelen met hun lichaam en daardoor meer uit het hoofd gaan. Gebruikers vertellen dat de energie in huis veel rustiger is en onprettige plekken zijn verdwenen.

De trillingsinformatie wordt zowel via het gevitaliseerde water als direct door de vitaliser energetisch uitgestraald. Het lichaam herkent deze informatie met als gevolg dat deze makkelijker gifstoffen kan afvoeren. Hierdoor kan het lichaam beter openstaan voor positieve energie in het algemeen.


Gun uw lichaam ook het beste en kies voor onze producten die ervoor zorgen dat u:

  • Gezond water drinkt dat goed opneembaar is voor het lichaam.

  • Gaat ervaren dat de sfeer in huis verbetert en u beter ontspant.

  • Veel minder wordt beïnvloed door de overal aanwezige stralingsbelasting van apparaten en telefoons.


Alle producten in onze webshop hebben wij op basis van eigen ervaring zorgvuldig geselecteerd vanwege hun effectieve en langdurige werking.


De Leliveld vitaliser producten worden door zowel onszelf als tienduizenden mensen wereldwijd naar tevredenheid gebruikt. Onder de meeste producten kunt u recente gebruikerservaringen van onze klanten lezen.

Voor specifiek advies en informatie kunt u contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.
 

Recente klantervaringen

Ben Superblij met mijn Aqua Oriente! Ik sluit mij volledig aan bij de woorden van onderstaande gebruikers. Zeker weten, dat ik meer verbonden ben met de aarde. En dat van de douche! Heb dezelfde avond na de installatie gedoucht en het water was zoooo zacht! Mijn haar heeft gewoon minder shampoo nodig en nog maar een heel klein beetje conditioner. Mijn haar is lang en stijl en glimt altijd, maar nu nog meer. Zelfs de "nare plek" in de grond in mijn slaapkamer is weg?! Gewoon weg!? Eigenlijk is mijn hele huis zachter en vriendelijker van uitstraling.

Ik ben nog liever thuis dan voorheen. En zelfs de kat is vaker binnen dan buiten, terwijl hij anders altijd op straat was te vinden?! Ik kan niet anders zeggen, dan dat ik Super blij ben. Ook blij, dat ik gespaard heb, om in 1 keer een vorm aan te schaffen, die het hele huis omvat. En Jay en Johan: dank voor jullie raad en daad en snelle/goede afhandeling!

- Els de Lange, 12-05-2017


*
Ouroboros Basis watervitaliser: Prachtig produkt - duidelijk onmiddellijk positieve verandering. Plaatsing betaalbaar, snel en proper. Zeer tevreden. Wat de vitaliser betreft merkte ik gelijk verschil.
- Dirk Steenhout & Cateline Hendrickx, 16-03-2017


*
Kraan-watervitaliser: Wat een verschil, het water is echt een stuk zachter en lekkerder. Zowel een glas water als thee, alles smaakt zoveel beter en fijner. Een absolute aanrader!
- Astrid, 09-05-2017

*
Ik heb de energieplaat 2 weken en ik moet zeggen dat het lijkt alsof het helpt , ik ben minder moe en ik ben helderder in mijn hoofd. Ik ben er blij mee!
- Carla den Dulk, 30-04-2017


Onlangs vroeg een klant: hoe kan een watervitaliser trillingsinformatie uitzenden?

 
Het is een lastig onderwerp, omdat we spreken over energetische velden. Om het uit te leggen moet je begrijpen dat alle materiële vorm ook een immateriële vorm heeft. Dit zou je kunnen zien als de blauwdruk van iets.

Een plant heeft bijvoorbeeld een etherisch lichaam dat er voor zorgt dat de materie waarmee de plant is opgebouwd wordt onttrokken aan de zwaartekracht, dit veld geeft de plant zijn eigenschappen.

De informatie van planten, of mineralen heeft invloed op mensen, als je bijvoorbeeld wortels en rode bieten eet, heb je de neiging om beter te aarden. De kracht die er voor zorgt dat de plant wortelt werkt door in de mens.

Boudewijn die de vitaliser heeft ontwikkeld is iemand die de trillingsinformatie van allerlei stoffen energetisch kan vastpakken en de werking van een bepaalde stof ter ondersteuning van bijvoorbeeld een orgaan kan verbinden met een mens.

Wat hij gedaan heeft met de vitaliser is experimenteren met het vasthouden van informatie in holle ruimte. Het roestvrij staal van de vitaliser is bros en heeft een grote intermoleculaire ruimte.

Daardoor kan de vitaliser sferen vasthouden en trillingsinformatie doorgeven van specifieke stoffen zoals goud, zilver en schelpenkalk, wat de opname van sporenelementen bevordert. Daarnaast ook van diverse planten zoals liaanblad en klimop.

Boudewijn heeft eigenlijk informatie van allerlei stoffen gecombineerd en energetisch verbonden met het roestvrij staal van de vitaliser. Door de grote massa van de vitaliser kunnen de trillingen heel effectief worden uitgestraald.

Daarnaast is Boudewijn iemand die de vitaliser kan verbinden met energetische velden waarin geen conflict is en een grotere harmonie heerst, die zijn ook gekoppeld aan de vitaliser, waardoor er naast alle frequenties een sterke energetische kracht is.

Eigenlijk kennen we allemaal wel een dergelijk veld als we een ervaring hebben van liefde, vrede, verbinding, we beseffen dat we verbonden zijn met iets dat groter is dan wijzelf.

Zelf doe ik aan meditatie en daardoor kan ik ook steeds makkelijker deze velden ervaren.

Als mensen een vitaliser installeren verbetert daardoor de sfeer in huis omdat deze velden de mens helpen om meer te ontspannen, ontgiften en negativiteit los te laten.

Vriendelijke groet,
Jay Uijttewaal, Heerlijk Water


Bron: Heerlijk Water


 


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Mainstream consensus often only means that all the fools are on the same side.

AnonymousBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.