De vitalisers van Magspirit dragen bij aan een gezonder leven

Magspirit

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:4017
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Magspirit

Gekoppelde categorieen
Earth Company, Water

(Magspirit) Het wonder van de vitalisers die water zuiveren van belastende stoffen en de leefomgeving ontdoen van belastende stoffen, zodat we ons energieker voelen. Water smaakt weer lekker en onze leefwereld wordt vitaler…

Advertorial

Leefomgeving en water zijn van invloed op onze gezondheid: zuiverheid met de Magspirit vitalisators.

Een zuivere leefomgeving
Het nieuwste product in de Magspirit serie vitalisers is de Omgevingsvitalisator. Zoals de Hand- en Leidingvitalisator de vitaliteit terugbrengen in water, draagt de Omgevingsvitalisator bij aan het weg­nemen van straling en andere belastende stoffen in uw leefomgeving. 

De Omgevingsvitalisator stimuleert dat je woon-, leef- of werkomgeving meer en meer een natuurlijke en onbelaste omgeving wordt. Het doel is dat onze tools elektrosmog en stralings­belasting sterk reduceren. Door de uitgekiende vorm van onze producten heeft het zuiveringsproces een continue werking.

De Magspirit Omgevingsvitaliser is een gebruiksvriendelijke tool, elegant vormgegeven. Makkelijk mee te nemen in binnenzak, broekzak of tas. Zo heb je hem altijd bij je voor bescherming tegen onzichtbare belasting. Het doet zijn werk in een diameter van 3,5m om de vitaliser, uit en thuis.

Je hoeft niet bijzonder gevoelig te zijn om de positieve werking van de Magspirit Omgevings­vitalisator te ervaren. Deze eigenschappen worden er aan toegeschreven:

* Mens en dier voelt zich rustiger.
* Je ervaart een beter energetisch gevoel.
* De concentratie verbetert.
* Het gevoel meer te aarden.
* Gebruikers geven aan beter te slapen.

Probeer het ook!

Water is van levensbelang: zuiver water met de Magspirit watervitalisor
Het wonder van de vitaliser die het water zuivert van belastende stoffen, zodat we ons energieker voelen. Water gaat weer lekker smaken en krijgt zijn vitaliteit terug.

Hoe schoon ons drinkwater ook is, het is niet meer zo vitaal. De Magspirit vitalisator brengt de kracht van het water terug, zoals het ontspringt bij de bron. Het gebruik heeft een positieve uitwerking op je lichaam: je voelt je fitter en je hebt meer energie. Het werkt ook bij dieren en planten.

De Handvitalisator is een elegant model ter grootte van een balpen: even roeren voor een gezond glas water. Pas het ook toe in je koffie/thee, soepen, sapjes, etc. Een kleine investering voor een groot resultaat – ervaar het zelf!

Ook de Magspirit Leidingvitalisator is eenvoudig in gebruik. Plaats deze met klittenband om de waterleiding en je hebt op alle tappunten heerlijk water, ook bij het douchen. Het verbetert de kwaliteit van het water in huis met sprongen.

De Magspirit vitalisers gaan een leven lang mee en zijn onderhoudsvrij. De beste kwaliteit voor de laagste prijs: niet tevreden, geld terug. Neem snel een kijkje op onze website.

 Contact:

MAGSPIRIT | Sjaak Bareman
J.F. de Millianostraat 83
4511HL BRESKENS
+31 (0)6 30 94 81 07 
www.magspirit-watervitalisator.nl/

 

Bron: Magspirit


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

I don't laugh at people any more when they say they've seen UFOs, I've seen one myself.

Jimmy CarterBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.