Voorwaarden scheppen voor bewustzijnsgroei

Heerlijk Water

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:8134
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Heerlijk Water

Gekoppelde categorieen
Earth Company, Water

(Heerlijk Water) Veel mensen groeien in deze tijd naar een andere staat van bewustzijn. Steeds meer mensen krijgen ook het inzicht dat de wereld en de mensen buiten hen slechts een reflectie van zichzelf zijn. De innerlijke energie waarmee de mens denkt, voelt, wil en handelt is als een magneet die gelijksoortige energie aantrekt. Op het gebied van relaties uit zich dat als geaccepteerd of afgewezen worden. Op financieel gebied uit zich dat als een meer of mindere geldstroom. Op lichamelijk gebied als het gezonder of ongezonder worden, en op het niveau van bewustzijn zelf het meer of minder één voelen met God, de bron, eenheid.

Advertorial

Dit proces gaat automatisch. Als de energie die jij uitzendt niet overeenkomt met dat wat je verlangt, wordt het verlangen niet vervuld. Als je bijvoorbeeld probeert krampachtig een partner te vinden omdat je liefde zoekt die je jezelf niet geeft, is de kans groot dat je wordt afgewezen of een partner aantrekt die jou niet liefheeft. Het gaat allemaal om de energie van waaruit je leeft. Als het je lukt optimistisch, behulpzaam, helder, vriendelijk, spontaan en dankbaar te blijven, zullen er vanzelf goede dingen naar je toe komen.

Beperkende factoren van bewustzijnsgroei op je woonplek
Ik heb bovenstaande geschreven als context, om iets uit te leggen over de energie waarin de mens leeft.

AfbeeldingOp de aarde hebben door alle eeuwen heen traumatische gebeurtenissen plaatsgevonden die een imprint hebben achtergelaten op de fysieke plaats waar dat heeft plaatsgevonden. Als je woont op een plek waar veel negatieve ervaringen hebben plaatsgevonden, zal de energie op deze plek verstoord zijn. De energie kan op vele manieren verstoord worden. Bijvoorbeeld door te veel elektromagnetische straling, door wateraders of aardstralen, of door overleden mensen die nog aan de aarde vastzitten. Maar dus ook een psychisch trauma van de gebeurtenis die zich daar als het ware aan de aarde heeft geankerd (bijvoorbeeld een oorlog, gevecht, gevangenis). Verschillende factoren kunnen op deze plek als het ware samenklonteren en deze plek nog eens een keer versterkt belasten.

Mocht je op dergelijke plek wonen, dan kan het zijn dat het moeilijker is voor je om in een positieve staat van zijn te blijven. Ik heb vaak gezien dat mensen met een open hart en goede energie van zichzelf heel hard aan het werk waren om energie te verbeteren op de plek waar zij leefden. Soms konden de mensen in het gezin elkaar sociaal gezien niet bereiken, was er bepaalde geslotenheid zonder duidelijke reden. Of mensen konden niet ontspannen en slecht slapen in huis. Ook waren er mensen die chronisch ziek waren. Terwijl deze mensen eigenlijk al heel hard aan het werk waren, waren er ook nog de "gewone" uitdagingen van het leven.

Het verbeteren van energie waar je leeft
Om steeds in een positieve energie te kunnen blijven en zo makkelijker positieve ervaringen te creëren, is het belangrijk dat de plek waar je woont een plek is die een goede energie heeft en waar je kan ontspannen en opladen.

Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om energie te verbeteren in je huis:

• Het is belangrijk dat je de plek waar je woont hoe dan ook accepteert en waardeert, dat het op dit moment is zoals het is. Alles is bewustzijn, jouw huis heeft ook een bewustzijn, door dat te bedanken kan de energie verbeteren.
• Je kunt op je gevoel een driehoek neerleggen van kristallen, de driehoek is een soort blauwdruk voor vorm, en kristallen vertegenwoordigen positieve kosmische energie in aardse vorm, bijvoorbeeld een driehoek van roze kwarts, bergkristal en amethist. Je kan ook de roze kwarts door zwarte toermalijn vervangen. Maar als je andere kristallen hebt, kun je dat proberen, je kunt hier gewoon je gevoel in volgen.
• Over het algemeen is het beter om met je hoofd richting het zuiden te slapen en niet naar het noorden.
• Er zijn veel andere dingen die energie kunnen verbeteren, bijvoorbeeld planten of bloemen, natuurlijke materialen, foto's van heiligen.
• Met een groep mensen een meditatie of gebed doen voor de verbetering van de energie, en in de kracht van het samenzijn alle energieën in de ruimte te bedanken.
• Je relaties helen, speciaal de relatie met je ouders. Als je pijn in jezelf heelt, komt er meer basis en veiligheid in jezelf en gaat ook de energie om je heen, dus in je leefomgeving, ook beter stromen.
• Om dit alles te versterken kun je gebruik maken van producten die de energie in de ruimte verbeteren. Dan leef je in een veld dat je voortdurend ondersteunt in een positief bewustzijn en van zichzelf negatieve energieën omzet.

Afbeelding

Ik heb zelf veel ervaring met energiewerk. Via mijn eigen evaringen ben ik er ook gekomen om verschillende producten te gaan verkopen. De verschillende vitaliser producten hebben een krachtige werking, omdat ze grote massa hebben. De vitaliser producten van Heerlijk Water zenden energie uit die het bewustzijn en het innerlijke gewaar zijn - het transformerend vermogen van de mens - verhogen. Dit zorgt ervoor dat er vergeestelijking in de mens en van de aarde kan plaatsvinden, zodat de mens zich makkelijker en sneller verbonden weet met zijn oorspronkelijke Lichtkracht.

De producten fungeren als een doorgang voor lichtwezens van hogere dimensies die de mens helpen helen en verbinden met zijn oorspronkelijke kracht. Via de vitaliser vindt vooral heling op de vrouwelijke en seksuele energie plaats, en via de energieplaat heling op verbinding met de aarde en bescherming bij straling. Ook een sterke werking op het fysieke en etherische lichaam. Bij de energieplaat zijn er specifieke oefeningen om psychische en fysieke klachten te helen. De energie-armband en ring helpen de mens centreren en pellen karmische lagen af. Veel informatie over de heling en spirituele werking heb ik niet op mijn webwinkel staan, maar voor de lezers van Earth-Matters is deze informatie geschikt. Ik zal in de toekomst meer publiceren. 

De mens is een wezen dat verbonden is met het goddelijke eenheidsbewustzijn, maar ook met materie en zwaarte in de vorm van negatieve emoties. Vanuit dit eenheidsbewustzijn in zichzelf, in het Hart, kan hij door de negatieve emoties, de angst en de zwaarte heen voelen/kijken, en steeds meer in een staat van oplossing komen. Op die manier vindt er bevrijding plaats, individueel en collectief. In dat zien is er automatische vrijheid en loslaten. De bestemming en vervulling van de ziel.

Met dank aan medium Ranjana Hubach

- Vriendelijke groet, Harmen Uijttewaal

* Verschillende vitalisers voor verbetering van water en energie in het huis en de omgeving.
*
De 
energieplaat voor aarding, straling bescherming en heling.
*
Op je gemak naar geluk, spirituele website, deeksha, heling en        transformatieweekenden:
www.opjegemaknaargeluk.nl

Contact
Heerlijk-Water
K. Adenauerstraat 12
9728 SH Groningen
Tel.: 050-8539686 of 06-28414036
E-mail: [email protected]

Bron: Heerlijk Water


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

"Kennis bestudeert anderen... wijsheid kent zichzelf."

Lao TseBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.