Water is van levensbelang: Zuiver water met de Magspirit watervitalisor

Magspirit

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:18757
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Magspirit

Gekoppelde categorieen
Earth Company, Water

(Magspirit) Het wonder van de vitaliser die het water zuivert van belastende stoffen, zodat we ons energieker voelen. Water gaat weer lekker smaken en krijgt zijn vitaliteit terug. De beste kwaliteit voor de laagste prijs: niet tevreden, geld terug.

Advertorial

Maak kennis met de MAGSPIRIT watervitalisator. Hoe schoon ons drinkwater ook is, het is niet meer zo vitaal als het was. De vitalisator brengt de kracht van het water terug, zoals het ontspringt bij de bron. Het gebruik heeft een positieve uitwerking op je lichaam: je voelt je fitter. Het werkt ook bij dieren en planten.

Ons leidingwater heeft een (energie)waarde van 300-3.000 Bovis. Bij gezonde mensen past een waarde van 6.500 - 8.000. De handvitalisator brengt het water naar een waarde van 26.000 Bovis. Als dat geen energieboost is…!

De MAGSPIRIT handvitalisator is een elegant model ter grootte van een balpen: even roeren voor een gezond glas water. Pas het ook toe in je koffie/thee, soepen, sapjes, etc. Een kleine investering voor een groot resultaat - probeer het ook! De prijs-kwaliteitverhouding van onze producten is de beste: je hebt al een handvitalisator voor € 32,50

Ook de MAGSPIRIT leidingvitalisator is eenvoudig in gebruik. Plaats deze met klittenband om de waterleiding, en je hebt op alle tappunten heerlijk water, ook bij het douchen. Het verbetert de kwaliteit van het water in huis met sprongen. Vaste lage prijs: €114,50 (15/22mm) of €144,50 (27mm).

 


Afbeelding


Contact:

MAGSPIRIT | Sjaak Bareman
J.F. de Millianostraat 83
4511HL BRESKENS
+31 (0)6 30 94 81 07

Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ontdekkingen hebben weinig met het intellect te maken. Er is altijd een bewustzijnssprong die je wat mij betreft intuïtie kunt noemen. De oplossing komt gewoon naar je toe en je weet niet hoe of waarom.

Albert Einstein, Duits natuurkundigeBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.