16 maart | Vier sprekers over Vaccins, Voeding en Gezondheid in Hillegom

Gezond verstand

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:10304
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Gezond Verstand Avonden

Gekoppelde categorieen
Agenda, Gezondheid, Vaccinaties, MMS

(Gezond verstand avonden) Wie wil er niet gezond opgroeien en gezond oud worden? Zonder twijfel willen we dat allemaal. Maar als we om ons heen kijken zien we dat dit geen vanzelfsprekendheid is.  Hoe kunnen we ziektes voorkomen en hoe kunnen we onze gezondheid herstellen of bevorderen. Met vaccins, met medicijnen? Of zijn er andere manieren om dit te bereiken?

Op 16 maart zijn vier deskundigen uitgenodigd om over de onderstaande thema’s te spreken in Hotel Flora te Hillegom. Deze middag belooft een gevarieerde uitwisseling te worden en er is uitgebreid gelegenheid om al uw vragen te stellen!

  • Ziekten eenvoudig genezen?
  • Vaccin Vrij! – opgroeien zonder vaccins
  • Vaccinatieschade en holistische gezondheidszorg
  • Supplementen en je gezondheid

Wie?

Rineke van de Berg - complementair therapeut en HBO schoonheidsspecialist voor huidverbetering. Rineke volgde in juni 2012 een seminar bij Jim Humble en slaagde voor het certificaat ‘Health minister of the church of health and healing’.

Waarom kan een simpel middel als MMS voor zoveel ziektebeelden werken? Rineke vertaalt op heldere wijze de effecten van MMS.

“We volgen het pad van Jim Humble die meer dan 500.000 mensen adviseerde en genas met MMS, een simpele waterzuiveraar.

Door Frankema - initiatiefneemster van www.vaccinvrij.nl  een website over gezond opgroeien zonder vaccins en schrijfster van het boek  ‘Vaccinvrij! – ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien’

“Toen ik begon met het verzamelen van informatie over vaccineren kwam ik er al gauw achter dat de discussie hierover veel verder gaat dan het onderwerp ‘vaccinatie’ zelf. Wat mij betreft gaat het – net als bij zoveel dingen in deze tijd – om bewustwording. Velen van ons zijn bezig de weg terug naar binnen te vinden. Met andere woorden; we laten ons niet langer leiden door opgelegde angst , maar door liefde en een diep innerlijk weten.”

Jannes Koetsier – arts en schrijver van het boek ‘De gezonde patiënt’  en initiatiefnemer van de stichting ‘Meer weten over Freek’ (wwwmeerwetenoverfreek.nl) – een stichting die zich bezighoud met onderzoek en erkenning van ernstige vaccinatieschade.

 “Als huisarts streefde ik er altijd naar mijn patiënten te helpen om met eerlijke informatie hun eigen zorgkeuzes te maken. Daardoor weet ik dat de zorg veel goedkoper kan als zinloos onderzoek en behandeling achterwege blijft. Gezondheid vergt een holistische visie met het accent op primaire preventie.”

Juglen Zwaan – initiatiefnemer van www.ahealthylife.nl  Deze site is opgericht om mensen te helpen hun gezondheid te verbeteren. Alleen kun je ver komen, maar samen kun je nóg verder komen. Als we onze krachten bundelen kunnen we elkaar in verbinding helpen om onze gezondheid in eigen hand te nemen. En schrijver van het boek De supplementenwijzer

“Mijn doel is om andere mensen te helpen bij de zoektocht naar wat je nu echt een goed gevoel geeft. Dan komen we er niet onderuit om breed te kijken en verschillende gebieden erbij te betrekken zoals de psyche, mindset, gewoontes, lifestyle, het sociale leven en je voedingspatroon.”

Wanneer?

Zondagmiddag 16 maart van 12:00 uur tot ongeveer 18:00 uur. U bent welkom vanaf 11:30 uur

Waar? 

Deze middag vindt plaats in:

Hotel Flora, Hoofdstraat 55  - 2181 EB HILLEGOM

Toegang? 

Entree is €10,=  U dient zich vooraf aan te melden via

[email protected]

Op deze middag is een boekenstand  van uitgeverij Succesboeken (www.succeboeken.nl) aanwezig en in de pauze zullen de bovenstaande auteurs hun boeken signeren.

Bron: gezondverstandavonden.nl


Geplaatst door Redactie Earth Matters


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Iedereen zou zorgvuldig moeten kijken naar welke weg zijn hart trekt, en die weg vervolgens kiezen met al zijn kracht.

Chinees gezegdeBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.