Unmatrix #009 | Eigen Matrix ervaring Arjan + mind/heart over matter uitdaging

Unmatrix 009

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:5649
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Unmatrix, Earth Matters TV, Bewustzijn

(Earth Matters | door Arjan Bos) Elektrische signalen geïnterpreteerd door ons brein, met die woorden is de werkelijkheid die we met onze 5 zintuigen kunnen waarnemen gereduceerd in de film The Matrix. Wetenschappers als Elon Musk en Stephen Hawkins zeggen dat ook. Dat klinkt leuk, maar hoe ziet dat er in het echt uit? Ik heb daar iets in meegemaakt wat ik graag met je deel.

Deze ervaring heeft me stevig gegrondvest in het besef dat deze ‘realiteit’ omgebogen kan worden. Om te kijken hoe ver dat reikt heb ik mezelf aan het eind van de video een uitdaging meegegeven. Je kunt zelf ook meedoen met iets soortgelijks en mocht je mee gaan doen hoor ik graag of het je is gelukt of niet.

Als je ook een ervaring hebt waardoor je zeker weet dat de realiteit omgebogen kan worden, we in een kunstmatig universum - een Matrix - leven, hoor ik dat graag van je. Zet het in de comments op facebook of YouTube en wellicht neem ik contact met je op. 

In de volgende vlog deel ik mijn persoonlijke ervaringen met Martijn van Staveren met je. Maar nu eerst mijn eigen ervaring, van ver voordat ik Martijn ontmoette. Het is iets meer dan 10 minuten geworden ;-) (13 min) 

Bron: Earth Matters


Geplaatst door Arjan Bos

Arjan Bos

Mijn naam is Arjan Bos, ik ben vrijlieft, vader van drie kinderen en woon in Delft.

Een veelkleurig pallet aan ervaringen in allerlei reizen, banen en levensvisies vormden de basis voor het opzetten van Stichting Earth Matters...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Arjan BosLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Je kunt de golven niet tegenhouden, maar je kunt wel leren te surfen.

Jon Kabat-Zinn, Amerikaans moleculair bioloogBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.