Legendarische rechtszaak Belgische staat tegen Peter Vereecke op 7-10 in Gent | Recht op vrijheid en gezondheid in het nauw

Peter Vereecke

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:12463
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Belfort groep

Gekoppelde categorieen
Chemtrails, Politiek, Vaccinaties

(Earth Matters | Arjan Bos) Peter Vereecke heeft met de Belfort Group in België een burgerbeweging van formaat in gang gezet. Zij brengen inmiddels al vijf jaar goed onderbouwde feiten naar voren over o.a. de gevaren van vaccinaties en geo engineering. De Vlaamse gemeenschap heeft een klacht bij de onderzoeksrechter neergelegd over het versturen van e-mails met informatie over deze topics aan de overheid. Men voelde zich bij het centrum voor Volksgezondheid belaagd door de 1 á 1,5 e-mail die per week verstuurd werd en er is zelfs sprake geweest dat Vereecke een verplicht psychiatrisch onderzoek zou moeten ondergaan. Justitie heeft in ieder geval beslist tot vervolging. Op 7 oktober 2014 staat Peter Vereecke terecht in Gent, in de grote Assisenzaal, dé zaal waar alle zware criminele zaken berecht worden. 

Het is een intimiderende daad van de Belgische staat, deze acties staan in geen verhouding tot hetgeen de aanklacht is en zijn exemplarisch voor het verval van de democratie. Peter Vereecke heeft zijn nek bij voortduring uitgestoken in deze belangwekkende zaak en verdient daarom niets minder dan ons aller steun. Hieronder staat zijn verhaal over het proces en hoe je hem kunt helpen. Dat kan in ieder geval door met zoveel mogelijk mensen aanwezig te zijn op 7 oktober in de rechtszaal in Gent. Het is belangrijk dat we in grote getale duidelijk laten zien en voelen dat we weten wat er gebeurt. Feitelijk staat niet alleen Peter Vereecke op 7 oktober terecht, maar wij allemaal. De vrijheid die ons grootste goed is staat andermaal op een wankele poot. Doe dus mee om het niet zover te laten komen en steun Peter!
 


(Belfort Group | Peter Vereecke) Graag jullie aandacht voor een nieuw rondje op de juridische malle molen. Dit is in een notendop de situatie:
 • Sinds 2010 stuur ik regelmatig e-mails telkens aan honderden adressen uit de gezondheidszorg in verband met vaccinaties. Hierin breng ik studies, rapporten en gerechtelijke uitspraken onder de aandacht, die aantonen dat er dringend een maatschappelijk debat moet komen over noodzaak, effectiviteit en veiligheid van al dat gespuit en dat men nauwelijks doet wat men wettelijk verplicht is te doen, nl. volledige informatie geven en de vrije keuze respecteren.
 • Begin 2012 heeft de Vlaamse Gemeenschap klacht neergelegd bij een onderzoeksrechter. De Belgische Justitie heeft uiteindelijk beslist tot vervolging. Op 5 februari 2014 heeft de rechter een vonnis voorgelezen, waarbij ik vrijgesproken werd van belaging (= stalking), maar veroordeeld wegens overlast, nl. door zogezegd misbruik van het e-mail-medium.

  Het totale boeteplaatje bedraagt 3.000 euro.
Hiertegen hebben wij beroep aangetekend en dit wordt nu behandeld op dinsdag 7 oktober om (ongeveer) 9 u in het (oude) Gents Gerechtsgebouw aan het Koophandelsplein. Het is dus niet - zoals de twee vorige keren -  in het Nieuw Gerechtsgebouw maar wel  in het centrum van Gent in het oud Justitiepaleis, gelegen nabij de Kouter, waar ondergrondse parkeergelegenheid is
 
Beste vrienden,

Onze raadsman, meester Erik Van Engeland, heeft vernomen dat de zaak vrij stipt zal beginnen én dat deze doorgaat in de grote assisenzaal, waar zoveel spraakmakende halszaken voorgekomen zijn. De ditmaal drie rechters van het Hof van Beroep reserveerden uitzonderlijk deze ruimte omdat ze er rekening mee houden dat er net als bij de behandeling in Eerste Aanleg heel wat belangstelling zal zijn van pers en publiek.

Terecht want het betreft een zaak van heel groot principieel en symbolisch belang:

het recht op vrijheid

 • om een eigen mening te hebben, hiervoor te mogen uitkomen, hierin door de overheid te worden gehoord en gerespecteerd (en niet vervolgd en bestraft!)
 • om zelf als individu te kunnen bepalen voor welke medische zorg men kiest: 

  de door het farmaceutisch geldgewin gedreven en de overheid opgelegde chemische dwangbuis van pillen en prikken  

  of de ' alternatieve ' benadering , waarbij men meer ' natuur-lijk-er-wijs ' zijn gezondheid tracht te herstellen of versterken
Ook voor mij persoonlijk zou het een enorme steun zijn als ook nu weer achter mij en samen met mij een grote groep van kritische en bezorgde burgers recht-op-staat in waardig verzet:

wie het vaccinatiebeleid in vraag stelt
is geen crimineel
maar een wakkere burger met gezond verstand
en een sociaal & moreel verantwoordelijkheidsbesef

Qua dresscode suggereren we terug een overwegend donkere kleur, maar we zullen aan iedereen een witte roos aanbieden om in de vest, op de blouse of achter de oren te dragen. Dit is een symbolische illustratie van de burgerlijke weerbaarheid van de Revolutie van de Witte Roos.

Graag deze oproep maximaal verspreiden
- zeker aan wie met vaccinaties te maken heeft -
via e-mail, twitter, mumble, feesboek, linkedin, blogs, websites, sms, tele- foon/graaf/fax & x
of gewoon ouderwets oraal: van mond tot oor.

Naderhand kunnen we nog wat napraten in de brasserie Het Vosken, gelegen in de schaduw van de Sint-Baafskathedraal maar ook van de imposante Belfort-toren, hét symbool van de rechten van de burger.

Dáár had ik op zondag 30 augustus 2009 (niet te geloven: al vijf jaar geleden!) een zaaltje gereserveerd voor de oprichtingsbijeenkomst van de Belfort-group. Omdat er zich zo'n 200 mensen aanmeldden moesten we in extremis uitwijken naar het Belfort-hotel.

's Middags kan je daar of in de buurt lekker eten en om 14 u gaan we met wie ingeschreven is een begeleide wandeling maken met als thema 'Opstandig Gent'. De Artvelde-stede is inderdaad van oudsher een fier en recalcitrant bastion waar burgers regelmatig hun middelste vinger of hun rug hebben laten zien aan de toenmalige machthebbers.
 
Zo bekeken is deze rechtszaak dus perfecte aanleiding voor een soort (vijfde) verjaardagsfeestje!
 
Voor de goede orde wil ik jullie vragen ons te laten weten
 • als je er in de voormiddag wilt bij zijn. Deze aanmelding is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd. Iedereen welkom zowel in het oude gerechtsgebouw als achteraf in Het Vosken en hoe meer volk hoe liever !
 • als je graag de wandeling meemaakt. Deze aanmelding is wel verplicht en dus absoluut noodzakelijk! De bijdrage is 5 euro en het maximaal aantal is beperkt: wees er dus snel bij.
Opgelet: gebruik voor deze email en alle andere alleen dit adres [email protected].
 
Ik wil hier tot slot zeer nadrukkelijk iedereen bedanken voor alle steun en hulp, inzonderheid hen die ons een financieel duwtje in de rug gegeven hebben om de kosten van deze rechtszaak te helpen dragen. Bijdragen blijven welkom op de rekening van de Belfort-group: IBAN BE18 7374 2802 4465 - BIC :KREDBEBB.

Met vrije en soevereine groet,

Ik, gekend als Peter Arthur Maria; van de familie Vereecke,
geboren op zesentwintig februari negentienhonderzesenvijftig in Sleidinge
en levend als vrij en soeverein mens van vlees en bloed,
crediteur handelend in volwaardige capaciteit als agent en auteur
van de copyright naam met claim op de naam en handtekening:
© PETER ARTHUR MARIA VEREECKE
en/of elke afgeleide daarvan, waarbij alle rechten voorbehouden worden.

Rue du Petit Culot 33

B-5550 Sugny ( Vresse-sur-Semois )

tel. 061/46.46.43 

[email protected]

belfort-group.eu/blog

entreleschemins.be


Silent Epidemic: The Untold Story of Vaccines

 
Geoengineering and the Collapse of Earth 2014 (presentation by Dane Wigington)
 

Geplaatst door Arjan Bos

Arjan Bos

Mijn naam is Arjan Bos, ik ben vrijlieft, vader van drie kinderen en woon in Delft.

Een veelkleurig pallet aan ervaringen in allerlei reizen, banen en levensvisies vormden de basis voor het opzetten van Stichting Earth Matters...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Arjan BosLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Wij zijn wezensintelligent, wij zijn openharters en wij zijn grootdelers.

Moniek van PeltBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.