De afschuwelijke waarheid moedig onder ogen zien

obama

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights


(Zen Gardner | Vertaling voor Earth Matters door Miranda Jorritsma) De onvervalste waarheid raakt je hard. Recht in het hart. Je eigen familie en de gehele mensheid staan op het spel. We worden medogenloos aangevallen door een onbekende kracht en we wankelen: we hebben klaarblijkelijk weinig om op te staan.

De rijkdommen die aan onze planeet toebehoren worden sneller vervuild dan we kunnen vaststellen. Alles wat we op deze wereld nog maar een paar jaar geleden liefhadden, en logischerwijs probeerden te verdedigen, is zo drastisch veranderd dat het niet langer te begrijpen of te identificeren is.

En we schreeuwen alsof we ons in een nachtmerrie bevinden, maar er is niemand die luistert.

Milieu Moord
De Golf van Mexico en vrijwel de gehele Grote Oceaan worden uitgeroeid. Vermoord. De luchten worden enorm vergiftigd. Onze planten, dieren en medemensen gaan eraan dood. Daarnaast zijn ons voedsel en water schrikbarend veranderd.

Ik wil graag geloven in een herstelproces, maar als deze situatie niet snel eindigt, wordt het iets van de lange termijn. Misschien vindt dit herstelproces ooit plaats, lang nadat onze kinderen en kleinkinderen de verschrikkingen van een gemuteerde wereld hebben moeten meemaken, als ze al lang genoeg leven.

Deze frackers houden vol. En mensen kunnen dit maar beter onder ogen zien.
Deze veranderingen die de aarde doormaakt, en de zogenaamde wetenschappelijke en sociale veranderingen, die zonder twijfel gemanipuleerd zijn, hebben duidelijk een agenda.

Wat voor agenda kan dit zijn? Vragen die het overwegen waard zijn:

 • WAAROM zou de elite een enorme ondergrondse kluis graven en hierin zaden van over de hele planeet opslaan? Dit terwijl ze het voedsel dat groeit uit de door henzelf geïntroduceerde genetisch gemanipuleerde zaden weigeren aan te raken?
 • WAAROM hebben ze geheime ondergrondse funderingen gebouwd? – Die helemaal niet zo geheim zijn als je je ogen maar openhoudt.
 • WAAROM worden er geen feiten vrijgegeven over de metingen van radioactiviteit in Fukushima, en waarom worden de EPA monitoren uitgezet en normen herzien? Terwijl de media black out gewoon doorgaat?
 • WAAROM wordt het stellen van vragen over het fluorideren van water gezien als cultwetenschap, terwijl miljoenen mensen het vergiftigde industriële bijproduct drinken? En waarom verwerpen Europese landen het proces dan wel?
 • WAAROM wordt er zoveel druk gezet achter vaccinaties, terwijl al bewezen is dat ze kinderen en volwassenen verminken?
 • WAAROM zijn mobiele telefoons en andere EMF technologie expres ingesteld met bereik tot onze hersenfrequenties? Het had makkelijk daarbuiten gekund.
 • WAAROM wordt het banksysteem buiten schot gehouden terwijl iedereen weet dat zij deze economische puinhoop op touw hebben gezet?
 • WAAROM wordt de oorlog tegen terreur volledig geaccepteerd, ondanks het feit dat deze gebaseerd is op een geënsceneerde, foute veronderstelling – een duidelijke, door miljoenen erkende en door de overheid geïntroduceerde, valse vlag.
 • WAAROM produceert het educatieve systeem kinderen die steeds dommer worden, terwijl er meer en meer geld in gepompt wordt?
 • WAAROM is iedereen zo vreselijk dik. Zo dik dat ze niet eens meer hun eigen voeten kunnen zien, en waarom lijden velen aan steeds meer kwalen?
 • WANNEER is vragen stellen een terroristische dreiging geworden?
 • WAAROM wordt onze atmosfeer opzettelijk gevuld met aluminium en andere giftige stoffen? Het aantal mensen met problemen aan de luchtwegen schiet omhoog, om over andere bijwerkingen zoals een toenemend aantal mensen met een beroerte, geheugenverlies of zelfs alzheimer maar niet te spreken.
 • WAAROM is je voorbereiden op een vliegreis een soort radioactief onderzoek geworden? En een vreselijke gebeurtenis voor zowel kinderen als ouderen?
 • WAAROM is het toegestaan voor de overheid om je te arresteren, gevangen te zetten en zelfs te vermoorden zonder rechtszaak? Waarom kunnen ze je daarnaast ook nog bespioneren wanneer ze dat willen?
 • WAAROM is de stortvloed van media hetzelfde op elke zender: zonder onafhankelijke verslaggeving of onderzoeksjournalistiek?
 • WAAROM wordt ons DNA opgespoord, worden onze irissen gescand, ons bloed getest en onze bewegingen in de gaten gehouden?
 • En waarom de Amerikaanse straten militariseren en politie en het leger het recht geven om bruut op te treden in ruwe operaties waarbij te veel slachtoffers vallen?
 • Etc. etc. etc.

Snapt u wat ik bedoel?
Het enige wat ik nu nog kan zeggen is dat we nu wakker moeten worden. Als je dat nu nog niet begrijpt, heb ik medelijden met je. 

We liggen onder vuur.

Er is veel om boos over te zijn. En ben je niet boos, dan leef je niet. Verander die boosheid in activiteit. Doe iets! Maak anderen wakker! Verander drastisch je eigen levensstijl. Verander je leven naar aanleiding van wat je nu weet!

De Zen Plek
Ja, er is altijd dat. Natuurlijk bestaat er een prachtige “andere” buitengewone kant van dit alles, maar dit doet er niet toe als we geen verantwoordelijkheid nemen voor wat vlak onder onze neuzen gebeurt en er niets aan doen. Passief getuige zijn van of “het observeren van de essentie” van een kind dat verdrinkt, is complete onzin. Het is tijd om te antwoorden.

De waarheid omtrent onze huidige situatie observeren, maar geen actie ondernemen is onmiskenbaar een ontkenning van persoonlijke verantwoordelijkheid. Ken de waarheid en gedraag je ernaar.

Ik ben erachter gekomen en mijn leven is drastisch veranderd.

Ik hoop dat jouw leven ook zal veranderen.

Veel liefde, Zen

Bron: Zen Gardner


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

There are many aspects to success; material wealth is only one component. ...But success also includes good health, energy and enthusiasm for life, fulfilling relationships, creative freedom, emotional and psychological stability, a sense of well-being, and peace of mind.

Deepak ChopraBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.