Vaccinaties, nu wordt het serieus!

Désirée Röver

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:13010
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Willen wij weten

Gekoppelde categorieen
Vaccinaties, Vaccinatie, Willen wij weten, Eigen producties, Earth Matters TV

(Willen wij weten? | door Arjan Bos) Medisch onderzoeksjournaliste Désirée Röver geeft uitleg waarom het vaccinatie programma rond de Mexicaanse griep juist een gevaar voor de volksgezondheid is.

Er schijnt bewijs te zijn dat ELK vaccin een aanwijsbaar en te localiseren mini herseninfarct veroorzaakt... (9 min)

De overheid beweert dat vaccins volkomen veilig zijn en besmettelijke ziekten voorkomen. Maar dit wordt weerlegd door statistieken en medische studies.

De bijwerkingen van vaccins zijn autisme, dyslexie, hersenletsel, ontwikkelingsstoornissen, epilepsie, ADD, ADHD, wiegedood, allergieën, kanker, astma, diabetes, obesitas, etc.

Vaccins bevatten giftige stoffen zoals aluminium, kwik, formaldehyde, antivries, methanol, latex, MSG, dierlijk weefsel en bloed, aborteerd foetus weefsel, dierlijke proteïnes, dierlijke virussen, bacteriën, etc.

Thimerosal, een conserveringsmiddel op basis van kwik, wordt sinds de jaren '30 in vaccins gebruikt. Kwik is een zwaar neurologisch gif dat in is verband gebracht met vele neurologische stoornissen, zoals autisme en de ziekte van Alzheimer. Lees hiervoor deze artikelen op:
Fonteine | Het echte nieuws | Thimerosal-Autism-Symptoms.com

In Nederland is Thimerosal uit het Rijksvaccinatie programma verwijderd. Maar de andere vaccins en griepprikken bevatten nog steeds Thimerosal!

Daarnaast bevatten vaccins aluminium, een ander neurologisch gif. Aluminium krijgt bijna geen media aandacht waardoor ouders niet beseffen dat dit ook een zeer groot gezondheidsrisico is. Lees hiervoor deze artikelen op:
Mercola (1e artikel) | Mercola (2e artikel) | Mothering

De gevaren van Vaccins 1 (10 min)

Met dank aan Health Ranger7 voor de tip!

Lees hier waarom Australisch journaliste Jane Burgermeister zowel de Verenigde Naties als de World Healt Organisation heeft aangeklaagd vanwege hun intentie tot massavernietiging (!).

In Amerika rijden er sinds vorige week nu bussen rond met de tekst:

MASS EVACUATION BUS:

En kom je deze borden langs de kant van de weg tegen:

EMERGENCY CONTAINMENT AREA

Dit is info van het National Vaccine Information Center. Het begint langzaam, maar rond 3:30 wordt het serieus. Verplichte vaccinaties in het vooruitzicht?

Hoe serieus de overheden zich in Nederland voorbereiden kun je hier lezen. 

Het is dus zaak om zoveel mogelijk mensen te informeren en net als met de baarmoederhalskankervaccinaties ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen dat weigeren. Samen staan we heel sterk!


Geplaatst door Arjan Bos.
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Wonderen zijn niet in tegenspraak met de natuur, ze zijn slechts in tegenspraak met wat we over de natuur weten.

St. Augustinus, Romeins filosoof en theoloogBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.