Vaccinbijwerking of kindermishandeling?

Still from video

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:7840
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Een vandaag

Gekoppelde categorieen
Vaccinaties, Gezondheid

(Jannes Koetsier) Op zaterdag 14 dec, 18.15 uur zond EenVandaag onderstaand item uit. Het is tot stand gekomen m.b.v. betrokken ouders, informatie van mij (Jannes Koetsier) en veel wederhoor.

Samenvatting van mijn artikel. Analyse van medische dossiers van drie babys met hersen- en netvlies- bloedingen optredend na vaccinatie, maakt ITP (immuun of idiopatische trombocytopenie) t.g.v. vaccinatie zeer waarschijnlijk als bloedingsoorzaak. Ten onrechte wordt in dergelijke gevallen door artsen en instanties eenzijdig gefocust op kindermishandeling met vreselijke gevolgen voor de ouders. Ook werd in deze gevallen in strijd met de artsenbijsluiter na slechte reactie op eerste vaccinatie toch doorgegaan met vaccineren, waardoor de bloedingen verergerden. Logische aanbevelingen voor instanties en artsen worden beschreven.

Reacties van instanties tot nu toe heb ik onder bijgaand artikel vermeld.

Stuur dit bericht met bijlage svp snel door naar velen als je dit belangrijk vindt.

Met vriendelijke groet,

Jannes Koetsier, arts


(Een vandaag) Verdacht worden van het 'Shaken Baby Syndrome', een zware vorm van kindermishandeling, terwijl je ervan overtuigd bent dat je je kind nooit kwaad hebt gedaan: het is het verhaal van Peter en Petula uit Vianen en Jan-Willem en Hilde uit Breda.

De verdenking heeft grote gevolgen. Bij een gezin wordt de baby uit huis geplaatst, bij het andere wordt dat ternauwernood voorkomen. De ouders zijn in alle staten en laten het er niet bij zitten. Tijdens hun zoektocht stuiten ze op een arts - Jannes Koetsier - die hen wijst op de mogelijkheden van vaccinatieschade.

In EenVandaag het verhaal van de ouderstellen en deze arts. Ook Agnes Kant reageert, directeur van Lareb dat de bijwerkingen van medicijnen bijhoudt.

sitestat


Gekoppelde documenten

Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Uiteindelijk zullen we ons niet de woorden van onze vijanden herinneren, maar de stilte van onze vrienden.

Martin Luther King Jr. Amerikaans domineeBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.