Recht en ONrecht

Still from video

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:5023
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Aleph

Gekoppelde categorieen
Vaccinaties, Gezondheid, (Verborgen) nieuws

(Aleph | door Ellen Vader) Het is en blijft actueel.... Gezonde 8-jarige Freek werd in 2009 op een donderdag in maart ingeënt, ging op vrijdag naar school, voetbalde op zaterdag en overleed op zondagnacht aan (conclusie Lareb) : bloedvergiftiging, een longontsteking en bacteriën in het hersenvocht. De dokter zei op zondagmiddag nog : “er is niets aan de hand, geef hem maar een zetpilletje".

Lees het aangrijpende verhaal van zijn moeder Thanh (afsluitend met "Soms denk ik, was ik maar erg gereformeerd, dan had ik Freek nog hier"): 

www.vaccinatieraad.nl

Conclusie Nationale Ombudsman (Avro-Eénvandaag 24/9/2010) in de video hieronder. 

Eindconclusie Lareb (2011) : 'De vraag of de infecties door de vaccinaties zijn uitgelokt of verergerd, hebben de onderzoekersNIET MET ZEKERHEID kunnen beantwoorden. In de bestaande medische literatuur hebben zij in elk geval GEEN AANWIJZINGEN gevonden dat vaccinaties het verloop van zo'n infectie bevorderen. Daarom DENKEN ze dat een relatieNIET AANNEMELIJK is.'

Noot: Elk jaar krijgt het RIVM 5 tot 10 meldingen van kinderen die zijn overleden na een vaccinatie. Hun standpunt (een telkens terugkerende mantra): 'Overlijden NA vaccinatie betekent NIET overlijden DOOR vaccinatie'.


Geplaatst door Ellen Vader

Ellen Vader

Ellen Vader: geboren in Amsterdam, getogen in Haarlem en na 26 jaar Nederland, 32 jaar België, neergestreken in het zuidelijk Frankrijk (daar waar het licht is)- voelde haar hele leven intuïtief aan dat er meer moest zitten achter de dingen die de overheden en media ons voorspiegelen...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Ellen VaderLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Vriendschap is een ziel in twee lichamen.

Aristoteles, Grieks wijsgeerBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.