Vaccinfraude onthuld! Mazelen en bof maken een enorme comeback door, omdat vaccins zijn ontworpen om te mislukken, zeggen virologen van Merck…

vaccine

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:31384
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Natural News

Gekoppelde categorieen
(Grens)wetenschap, Gezondheid, Farma, Vaccinaties, Genezing, Ziekte, (Verborgen) nieuws

(NaturalNews | vertaling door Frank Bleeker) Disclaimer: Ik ben geen tegenstander van de vaccinatietheorie. Evenmin ben ik tegen de wetenschap. Waar ik echter wel tegen ben, is frauduleuze wetenschap, en dat is waar dit artikel over gaat.

Mazelen en bof beleven een enorme comeback in de Verenigde Staten, maar de artsen en journalisten maken allemaal dezelfde kritieke fout bij het begrijpen waarom. Ze verwijten ‘ouders die hun kinderen niet vaccineren' als de oorzaak, maar de werkelijke oorzaak - zoals onthuld wordt door klokkenluidende wetenschappers die werken voor top vaccin fabrikanten – is, dat mazelen en bof vaccins vanaf het begin zijn ontworpen om te mislukken.

Wetenschappelijke fraude, zo blijkt, is een wezenlijk onderdeel van de vaccin-industrie.

Hoe weten we dat? Omdat klokkenluiders die in deze industrie werkten de moed hebben gevonden om hun mond open te doen en de waarheid te vertellen. Deze mensen zijn de Edward Snowdens van de vaccin-industrie.

Merck vervalste volgens voormalige werknemers de resultaten m.b.t. de werkzaamheid van het bofvaccin…

Merck vervalste willens en wetens de testresultaten van het bofvaccin om een ‘effectiviteitspercentage van 95% te fabriceren’ zeggen voormalige Merck virologen Stephen Krahling en Joan Wlochowski in hun schokkende False Claims Act1document.

Vorig jaar al schreef ik: "Om dit te doen, vulde Merck de bloedtest aan met dierlijke antistoffen om de antistoffen van het immuunsysteem kunstmatig te verhogen 2.”

Uit de False Claims Act aanklacht:

2 http://www.naturalnews.com/036328_Merck_mumps_vaccine_False_Claims_Act.html

Merck voegde ook dierlijke antilichamen toe aan bloedmonsters om gunstiger testresultaten te bereiken. Het bedrijf wist dat het menselijke immuunsysteem nooit dergelijke antilichamen zou produceren en dat de antilichamen een laboratorium testscenario zou opleveren dat volgens de aanklacht "op geen enkele wijze overeen komt met, correleert met, of het echte leven vertegenwoordigt, namelijk: virusneutralisatie bij gevaccineerde mensen."Merck ontkent uiteraard de beweringen, net als alle farmaceutische bedrijven ooit ontkennen betrokken zijn bij omkoping

1, of het gebruik van kinderen voor medische experimenten2, of voor ghostwriting van ‘wetenschappelijke’ studies3 die gepubliceerd worden in wetenschappelijke tijdschriften, of samenzwering om concurrerende generieke geneesmiddelen onderdrukken en zo voort. Maar, zoals de geschiedenis heeft aangetoond zijn alle top farmaceutische bedrijven stelselmatig bezig met wijdverspreid crimineel gedrag, waaronder samenzwering, fraude, omkoping en meer.

Stephen Krahling en Joan Wlochowski vertellen ons gewoon wat we al vermoedden: dat Merck de doeltreffendheid van hun vaccins vervalst, om te laten lijken dat ze werken terwijl dat eigenlijk niet zo is. Waarom zou een farmaceutisch bedrijf zoiets doen? Denk aan het feit dat Merck zowel motief als de gelegenheid heeft.

Waarom farmaceutische bedrijven vaccins ontwerpen die moeten falen

Het vaccinatiedogma is zo diep verankerd in de hoofden van de artsen, journalisten en het publiek, dat elke keer dat een overdraagbare ziekte zich begint te verspreiden, iedereen onmiddellijk naar de verkeerde conclusie neigt dat ‘meer vaccins nodig zijn’. Dit is bijna een Pavlov-reactie in de hoofden van de gehersenspoelde massa. ‘Verspreiding van de ziekte = gebrek aan vaccins.’

Zo verhoogt de verspreiding van de ziekte daadwerkelijk de verkoop van vaccins. Epidemieën zijn een ‘marketing tool’ om de vraag naar een winstgevend product te creëren, zodat mensen kunnen worden overtuigd om het steeds maar weer, jaar na jaar te kopen, of het nu werkt of niet.

En hoe creëer je dan die vraag? Je knutselt een epidemie waarvan je zeker bent dat je eigen vaccinproducten er niet tegen werken. Angst drijft mensen zich te laten vaccineren, dus angst wordt gebruikt als de primaire marketing tool.

Maar waarom is dit bedrog nog niet aan het licht gekomen? Waarom hebben wetenschappers niet bekend gemaakt dat het merendeel van de kinderen dat getroffen wordt door mazelen en bof dezelfde kinderen zijn die gevaccineerd waren? Een studie toonde aan dat 97 procent van de kinderen die last heeft van bof daar al tegen waren ingeënt

4.

4 http://www.naturalnews.com/038554_mumps_outbreaks_vaccinations_children.html

In 2010 verspreidde zich een uitbraak van de bof door New Jersey. 77 procent van de kinderen die de ziekte kreeg was al tegen de bof ingeënt1.

Hetzelfde geldt voor mazelen. De meeste uitbraken van mazelen verspreiden zich onder degenen die gevaccineerd zijn tegen mazelen2.

Toen in 2010 in het Verenigd Koninkrijk de varkensgriep uitbrak bleek dat 70 procent van degenen die door de griep besmet raakten, al tegen deze griep waren gevaccineerd

3.

In plaats van mensen te beschermen tegen uitbraken van ziekten, bevorderen vaccins vaak de pandemie die ze beweren te voorkomen. 

Vaccins worden verondersteld te werken, maar er wordt niet bewezen dat zij werken
Waarom komt de industrie nog steeds weg met deze fraude? Het antwoord is: Omdat niemand ooit de aantallen geïnfecteerde personen onder gevaccineerden vergelijkt met die onder niet-gevaccineerde mensen. Ze nemen allemaal maar gewoon aan dat vaccins werken, want dat is het dogma van de moderne geneeskunde. Aanname wordt een ‘feit’ in de hoofden van gehersenspoelde medische experts.

Een van de steunpilaren van het op fraude gebaseerde medische systeem is: Vaccins worden verondersteld 100% van de tijd, zonder uitzondering, te werken en iedereen die daar vraagtekens bij zet is meteen een ketter. Er is geen enkele verdraagzaamheid voor enig kritisch denken of wetenschappelijk onderzoek op het gebied van vaccins. En God verhoede dat je het probleem van kwik in vaccins aan de orde stelt, omdat de vaccinindustrie blijkbaar van mening is dat kwik op wonderbaarlijke wijze non-toxisch wordt als het in vaccins gebruik, en in het lichaam geïnjecteerd wordt.

Op die manier worden vaccins die tekort schieten (vanwege de lage werkzaamheid) nooit ontdekt of in twijfel getrokken. De fraude gaat gewoon door waar we bij staan. Dus een vaccin bedrijf kan gemakkelijk weer een bof- of mazelenvaccin in omloop brengen dat erop gemaakt is om te mislukken, terwijl het in feite het immuunsysteem verzwakt door het kwik, het formaldehyde, de MSG (E621) en het aluminium

4 dat ook nu nog steeds wordt gebruikt in vaccins.

4 http://www.naturalnews.com/037653_vaccine_additives_thimerosal_formaldehyde.html

Dit veroorzaakt in feite een toename van de verspreiding van deze ziekten, wat resulteert in meer alarmerende verhalen in de media over de ‘verspreiding van mazelen en bof’ hetgeen dan weer resulteert in meer ouders die hun kinderen meeslepen naar CVS pharmacies

1 om ze met het zoveelste nutteloze vaccin te laten injecteren.

Wat dacht je van dit verraderlijke winstmodel?

Maar het is nog erger: sommige vaccins zijn gewoon ontworpen om te falen, terwijl andere vaccins ontwikkeld zijn om uitbraken van ziekten veroorzaken.

Sommige vaccins zijn actief verrijkt met levende virussen tot pandemieën veroorzaken

Zoals Natural News al eerder aan het licht bracht2, werd de vaccinindustrie betrapt terwijl zij levende virussen vervoerden naar producenten van griepvaccins in 18 landen.

Dit werd uitgevoerd door niemand minder dan Baxter International, Inc., een van de vooraanstaande leveranciers van ‘verzwakt’ griepvirusmateriaal voor gebruik in vaccins. In dit geval echter, was er geen sprake van ‘verzwakt’. Vaccins die met dit materiaal gemaakt werden, zouden mensen juist de griep geven.

In de wereld van desktop computing geloven veel mensen dat antivirus bedrijven virussen schrijven en de wereld insturen om angst te veroorzaken en daardoor de vraag naar hun producten te vergroten. Het is een ongelooflijk effectieve manier om meer producten te verkopen. Het enige wat je hoeft te doen is een groep hackers een paar miljoen dollar te betalen om virussen te blijven schrijven die de aandacht krijgen in de

mainstream media. Hoe enger het verhaal, hoe meer mensen antivirus software kopen. Ik weet toevallig uit de eerste hand dat McAfee oneerlijk intimidatietactieken gebruikt om hun beveiligingssoftware diensten te verkopen door te beweren dat je website is geïnfecteerd terwijl dat eigenlijk helemaal niet zo is.

Vaccinproducenten, zo blijkt, maken gebruik van dezelfde tactiek. Van tijd tot tijd voegen zij levende virussen toe aan de griepprikken, waardoor de griep zich verspreidt en daardoor juist die angst en paniek verspreidt, die die mensen de apotheken in jaagt om meer vaccins te kopen.

De WHO

3 en de CDC4 zijn er ook bij betrokken, door irrationele angst en paniek te zaaien zoals zij dit een paar jaar geleden ook deden met het H5N1 virus. Gebleken is, dat leden van het WHO-panel dat hierbij berokken was, smeergeld ontvingen van farmaceutische bedrijven5 om deze niet-wetenschappelijke angstverhalen te fabriceren.

1 De grootste apotheekketen in de Verenigde Staten, met meer dan 7.400 zaken

3 World Health Organization – Wereld Gezondheids Organisatie

4 Centers for Disease Control and Prevention – Centra voor Controle en Preventie van Ziekte

5 http://www.naturalnews.com/028936_WHO_vaccines.html

Tijdens de varkensgriepepidemie kwam aan het licht dat vijf van de vijftien leden van een adviescommissie van de WHO financiële banden hadden met medicijnfabrikanten

1 die baat zouden hebben bij de pandemie. Dat heet in elke andere bedrijfstak ‘belangenverstrengeling’ en toch wordt het op de een of andere manier in de frauduleuze vaccinindustrie totaal geaccepteerd.

In 2010 legde Dr. Gary Null in een uitstekend artikel veel van deze zaken tot in detail uit. Lees dit artikel hier bij Natural News

2.

Hoe dieper je duikt in de vaccinindustrie en zijn langdurige praktijken van wetenschapsfraude, onjuiste voorstelling van zaken, angst zaaien en ‘medische valse vlaggen’, hoe meer je je realiseert wat een grote zwendel de hele vaccinindustrie is geworden.

  • Lees hier hoe de mainstream media zonder nadenken ‘een tekort aan vaccins’ aanwijzen als oorzaak van de recente stijging van het aantal gevallen van mazelen3.

  • Lees hier de volledige tekst van de False Claims Act, zoals die werd ingediend door voormalige virologen van Merck4.

De verspreiding van de ziekte verhoogt daadwerkelijk de verkoop van vaccins. Epidemieën zijn een ‘marketing tool’ om de vraag naar een winstgevend product te creëren waarvan mensen kunnen worden overtuigd om het steeds weer opnieuw, jaar na jaar te kopen, of het nu werkt of niet…


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Het enige dat mijn leren in de weg staat is mijn opleiding.

Albert Einstein, Duits natuurkundigeBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.