Jebbeke: de 10 jarige held van "Ik ben een watje!"

Jebbeke

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:5680
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Ik ben een watje

Gekoppelde categorieen
Vaccinaties, Gezondheid, Opvoeden

(Ik ben een watje) Hoi! Ik ben Jebbeke en ik ben 10 jaar. Ik ben handig met computers en voetballen vind ik ook leuk. Veel van mijn vriendjes hebben zich al laten vaccineren. Ik vind dat best wel eng. Niet omdat het pijn doet, maar omdat ze allemaal stoffen in mijn lijf doen. Vroeger toen ik nog klein was heb ik ook al prikken gehad. Maar toen kon ik nog geen vragen stellen. Ik vind nu dat ik dat best wel mag doen. Daar moet je natuurlijk wel een beetje lef voor hebben. Mijn vriendjes vragen eigenlijk niks.. vinden ze stom. Ze denken dat alles zo hoort ...

  • Ik vroeg aan mijn moeder of ze zich had verdiept in vaccinaties. Dat was toch niet nodig zei ze...
  • Juf Loes had ik ook vragen gesteld, maar ze zei dat ik niet zo wijs moest doen ...
  • Toen ik de dokter vroeg of hij zich ook zou laten vaccineren deed hij een beetje geirriteerd ..
  • Waarom doen ze allemaal giftige stoffen in de prik?
  • En ik heb nog veel meer vragen! ...

Net nog bij ons op school een campagne tegen pesten .. Ook raar, .. tégen pesten .. en nu vinden ze me misschien wel een watje ... maar dat vind ik eigenlijk niet zo erg. Ik vind mij best stoer. Mijn buurmeisje vindt dat ook wel. Als ik google kom ik veel informatie tegen over vaccinaties. Alleen snap ik het niet allemaal. Mijn ouders zouden ook nog gaan googelen ... Hopelijk leer ik dan iets meer.

Gelukkig ben ik niet het enige watje, want ik als ik zo google zijn er veel meer mensen die vragen stellen en geen voorstander zijn van vaccinaties. Maar zo veel weet ik er ook niet van. Hopelijk kan mijn vader of moeder dat straks aan mij vertellen. Maar ze zijn wel druk.. Ik ben ook wel druk op school, maar als ik ga computeren kan ik alles zoeken wat ik wil weten. Ik weet niet of vaccineren goed is. Ik zeg ook niet dat je het niet moet doen. Alleen is het goed om er meer over te weten ... Ik ben zelf best nieuwsgierig. Als je het niet doet vind ik je in ieder geval geen watje hoor!

Heb jij ook al wat gevonden op internet en wil je een linkje doorgeven? Mail mij dan. Ik zet het dan op deze website. Mijn vader en mijn moeder zouden het ook nog doorgeven ..

Mijn buurmeisje zei ook dat ik moest zeggen dat mijn website geen koekies heeft. Zij is best wel slim.

Volg Jebbeke op Twitter

Mijn naam: Jebbeke!

Bron: www.ikbeneenwatje.nl


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Alle ideologieën zijn idioot, of ze nu religieus zijn of politiek, want het is het conceptuele denken, het conceptuele woord, waardoor de mensheid zo verdeeld is geraakt. Je geloof in God is niet meer dan een ontsnapping aan je eentonige, stompzinnige en wrede leven.

Jiddu Krishnamurti, Indiaans filosoofBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.