Huisarts Rob Elens: "Corona mag blijkbaar niet genezen"

Rob

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:5546
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:YouTube

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Vaccinaties, (Verborgen) nieuws, Nederland

In dit interview met huisarts Rob Elens spreekt hij over Coronamedicatie die door de inspectie verboden werd. 

Vrijwel alles wat corona vroegtijdig had gestopt in Nederland is door het RIVM en de Inspectie voor de gezondheidszorg gefrustreerd. Zo ook het geneesmiddel hydroxychloroquine in combinatie met zink.

Huisarts Rob Elens vertelt over zijn aanvaringen met de Inspectie. Een skypegesprek naar aanleiding van het door hem gepubliceerde 'Pleidooi' vind je op op Bluetiger.studio.

Door Rob Elens huisarts te Meijel

De website is inmiddels in de lucht: www.zelfzorgcovid19.nl

In maart is mijn praktijk overspoeld met coronapatiënten. Op de hoogtijdagen deden we tien visites en consulten voor coronapatiënten per dag. Twaalf mensen overleden in drie weken. De helft van mijn ingestuurde patiënten overleden in het ziekenhuis. In die tijd kondigde het ziekenhuis een opnamestop af en wij stonden letterlijk met de rug tegen de muur.

Om die reden ben ik op zoek gegaan naar een andere oplossing dan uitsluitend het voorschrijven van paracetamol. Dit laatste is wat ondermeer wordt geadviseerd in de richtlijnen voor de eerste lijn bij een coronabesmetting. Zo kwam ik terecht bij Dr. Zelenko en Dr. Cardillo uit de Verenigde Staten. Zij hadden goede resultaten met een combinatie van hydroxychloroquine, azitromycine en zink. Zij zagen heel veel patiënten in een kort tijd bestek aanzienlijk verbeteren.

Na overleg met mijn apotheker hebben we een lokaal protocol opgestart en zijn we hydroxychloroquine off label samen met zink-orotaat en azitromycine gaan voorschrijven aan positief geteste corona patiënten. We hebben tien patiënten behandeld en tien mensen genezen binnen een week. Ik was zo enthousiast dat ik mijn ervaringen heb gedeeld op sociale media. Tot mijn stomme verbazing ben ik twee dagen later gebeld door de inspectie, die mij vertelde dat wij moesten stoppen met dit protocol om verschillende redenen.

Lees verder...

Tweede interview:

De follow-up met dr. Rob over wat je zelf kunt doen tegen corona. En … er worden kijkersvragen aan dr. Rob gesteld!

  • Hoe kunnen gewone mensen zich weerbaar maken tegen Covid 19
  • Hoe kunnen mantelzorgers zichzelf en hun hulpbehoevende weerbaar maken tegen Covid 19
  • Wat kunnen zorgverleners die met coronapatiënten werken, nemen uit voorzorg?

Link naar de massapetitie: www.petities.com

Bron: www.zelfzorgcovid19.nl


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Je moet dingen van jezelf verwachten voor je ze kunt doen.

Michael Jordan, Amerikaans basketballerBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.