Vaxxed – twee weken gratis on-line te bekijken met Nederlandse ondertiteling!

Vaxxed

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:3565
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Vaccinvrij

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, (Verborgen) nieuws, Media en agenda, Vaccinaties

(Vaccinvrij) Van 3 juni tot 17 juni kunt u gratis de film ‘Vaxxed: From Cover-Up to Catastrophe’ bekijken. Deze mogelijkheid wordt u aangeboden door de producers die tegenwicht willen bieden aan de constante eenzijdige en onjuiste stroom van informatie van de door de farmaceutische industrie gefinancierde media.

Deel alstublieft de gratis streaminglink met uw vrienden, en familie, en moedig ze aan om te kijken!

(mocht u problemen hebben met de link klink dan hier)

Over de film

In 2013 ontving bioloog Dr. Brian Hooker een telefoontje van een wetenschapper in dienst bij de Amerikaanse Centers for Disease Control (CDC), die in 2004 een wetenschappelijk onderzoek leidde dat het verband aantoonde tussen het BMR-vaccin en autisme.

De wetenschapper, Dr. William Thompson, onthulde dat de CDC cruciale gegevens over het oorzakelijk verband tussen het BMR-vaccin en autisme in hun eindrapport had weggelaten. Dr. Hooker riep de hulp in van Dr. Andrew Wakefield, de Britse maag-darmspecialist die ten onrechte wordt beschuldigd van het starten van de anti-vax-beweging, omdat hij in 1998 de eerste was die rapporteerde dat het BMR-vaccin autisme kan veroorzaken.

Deze documentaire gaat over het bewijsmateriaal achter een verschrikkelijke doofpotaffaire bij de CDC, een overheidsinstantie die juist belast is met de bescherming van de gezondheid van Amerikaanse burgers.

Interviews met farmaceutische insiders, artsen, politici en ouders van kinderen die door een vaccinatie zijn getroffen onthullen een alarmerende misleiding die heeft bijgedragen aan de torenhoge toename van autisme en mogelijk de meest catastrofale epidemie van ons leven.

Klik hier om naar de pagina te gaan waarop u de link kunt vinden om de film te bekijken. (iets naar beneden scrollen) Of als de link niet werkt, klik hier

 

Op deze pagina ook info over korting op DVD's

Bron: 


Geplaatst door Door Frankema

Door Frankema

 

Door Frankema; woonachtig te Amsterdam, getrouwd en moeder van twee dochters - werkte eerst als fysiotherapeute in de reguliere gezondheidszorg en combineerde later natuurgeneeskunde en de verschillende vormen van alternatieve psychotherapie in haar privé-praktijk in Amsterdam...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Door FrankemaLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Een mens is een mens omdat hij anderen als mensen ziet.

Desmond Tutu, Zuid-Afrikaans domineeBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.