Change makers: De Vrije Media - Ad Broere & Irma Schiffers

Change Makers

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:8933
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Earth Matters TV, Change Makers, Media en agenda, (Verborgen) nieuws

Op 29 september 2016 werd om 1 minuut voor 12, coöperatie de Vrije Media gelanceerd. Een welkome nieuwe kleur in het palet van de onafhankelijke media in Nederland.

De initiatiefnemers zijn Irma Schiffers, bekend van gewoon spiritualiteit en gewoon nieuws, maar ook als muzikant en presentator, en Ad Broere, econoom, auteur, was werkzaam in het bankwezen en schreef o.a. Geld komt uit het niets.

In deze aflevering van Change Makers vertelt dit illustere duo waarom ze het initiatief zijn begonnen, wat we van hen kunnen verwachten, hoe ze zelf wakker zijn geworden en nog veel meer.

Coöperatie De Vrije Media u.a. is een ledenorganisatie en de contributie van de leden is de basis waarop de coöperatie zich gaat ontplooien. Je kunt je aanmelden als lid.

Donaties helpen de coöperatie snel goed op de kaart te zetten en zijn ook nu al welkom op rekeningnummer NL67TRIO0391208659 ten name van Coöp De Vrije Media UA.

Website: cooperatiedevrijemedia.nl

De eerste interviews van de Vrije Media:



Bron: Earth Matters


Geplaatst door Redactie Earth Matters






Dit artikel delen





Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

"Most of our obstacles would melt away if, instead of cowering before them, we should make up our minds to walk boldly through them."

Orison Swett Marden











Bij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.