Change Makers: Ella Ster*

Ella Ster*

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:8145
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Earth Matters TV, Interviews, Change Makers

In dit nieuwe programma maken we kennis met het brede pallet aan onafhankelijke media in het Nederlands taalgebied. Vandaag spreken we met Ella Ster*, onder die naam is de vrij nieuwe website actief. Het heldere artikel De blauwdruk van alle valse vlag aanslagen werd op onze site meer dan 37.000 keer gelezen en op facebook meer dan 70.000 keer, in totaal meer dan 100.000 keer dus! 

In 2014 zijn ze begonnen, op 1 april 2016 live gegaan en trekken sindsdien zo'n 50.000 bezoeken per maand. Naast "Ella" zijn er 3 anderen die bijdragen aan de site. Wat was hun wakker-word-moment, waarom willen ze anoniem blijven, waarom zijn ze in het Demmink dossier gedoken en wat zijn ze daar tegen gekomen, wat zijn hun ambities en nog veel meer, dat kun je zien in het korte interview wat Arjan Bos met Ella Ster* had vandaag.

Site: Ella Ster*

Bron: Earth Matters


Geplaatst door Redactie Earth Matters


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Een menselijk wezen is deel van het geheel, dat wij 'universum' noemen, beperkt door tijd en ruimte. De mens ervaart zichzelf, zijn gedachten en gevoelens als iets wat van de rest is afgescheiden. Het is onze taak onszelf uit deze gevangenis te bevrijden door compassie en mededogen te vergroten en alle levende wezens en de gehele natuur in haar schoonheid te omhelzen.

Albert EinsteinBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.