Dru yoga | Liefdevolle aandacht voor lichaam en geest

Gertien Oosterhof

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:4610
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Earth Matters TV, Interviews

(Earth Matters) Gertien Oosterhoff is sinds 2002 Dru yogadocente. Hoewel ze er in eerste instantie nog niet heel enthousiast over was, ontdekte ze op latere leeftijd de verdere voordelen van de yoga. Wat Dru yoga volgens haar zo aangenaam maakt, is dat het heel geschikt is voor iedereen, ongeacht leeftijd, gezondheid of conditie. Het gaat over het reguleren van de energiestromen, via ademhaling, beweging en aandacht. Het is een weg naar meditatie en diepe ontspanning.
 
Dru is de Indiase naam voor poolster, het enige stille punt aan onze schitterende sterrenhemel. Door je hierop af te stemmen, vind je de rust en ontspanning om alles heerlijk van je af te laten glijden. Zowel op fysiek als emotioneel niveau heeft Dru yoga een helende werking. Het maakt je bewust van je lichaam, en brengt je in harmonie met jezelf. 
 
Er zijn natuurlijk vele verschillende vormen van yoga, welke allemaal hun eigen karakter hebben. Gertien leert je deze zachte yoga beter kennen in een gesprek met Esther Poort. Hoe kwam ze er mee in aanraking? Wat doet het met lichaam en geest? En hoe bevordert het je gezondheid?
 
Bekijk ook haar website sterrenmix.nl.

Bron: Earth Matters


Geplaatst door Esther Poort
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

I don't laugh at people any more when they say they've seen UFOs, I've seen one myself.

Jimmy CarterBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.