Natuurwezens en mensen | Samen op weg naar de nieuwe tijd

natuurwezen tekening

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:8886
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Earth Matters TV, Interviews, (Grens)wetenschap

(Earth Matters | Sanne Dijkstra) Deel 2 van ons interview met Vera, Eric, Nienke & Lydia van natuurwezens.nl. In dit deel gaan we dieper in op de wereld van de natuurwezens. Hoe is de val van de verschillende rijken gekomen en hoe ziet de nieuwe tijd eruit? Ook hebben we het over hoe je zelf weer contact kan maken met de verschillende wezens uit de natuurrijken.

Sinds de val van de drie grote rijken is het contact onderling steeds minder en minder geworden. Nu komt de tijd om weer met elkaar samen te gaan werken. Door het contact aan te gaan en samen te werken, kunnen we de aarde herstellen naar haar oorspronkelijke liefdevolle staat van zijn. Een wereld vol liefde, harmonie, vreugde en schoonheid.

Waar we als mensen al meer vertrouwd zijn geraakt met het contact met de kosmische (engelen)rijken komt nu ook de tijd om ons weer te verbinden met het rijk van de natuurwezens, devaś en elementalen. We hebben namelijk allemaal het vermogen om dit contact aan te gaan. Vaak weten we alleen niet meer hoe.

fantasiaFantasia de feeënkoningin
Tijdens de opname was Fantasia de feeënkoningin aanwezig. Het schilderij wat Lydia van haar gemaakt heeft, is hiernaast te zien. Fantasia was ook diegene die het interview geregeld heeft vanuit het natuurwezenrijk.

In het tweede deel van ons interview vertellen Vera, Eric, Nienke en Lydia meer over de val van ons bewustzijn, de terugkeer naar de nieuwe tijd en hoe je zelf weer contact kunt maken met de natuurwezens. Wat vinden de natuurwezens van ons en wat hebben ze van ons nodig?

Ook maakt Lydia de tekening af waar ze in de eerste aflevering aan begonnen is en geeft ze uitleg over de beelden die ze tijdens het interview waarnam.

Zo kwamen we erachter dat naast de opnames van Earth Matters TV ook de tv-ploeg van Kabouter TV was meegereisd om dit bijzondere interview te filmen.

Heb je deel 1 van het interview gemist? Bekijk het interview terug: De wondere wereld van de natuurwezens.

Kijk voor meer informatie op de websites van:
Nienke, Eric, Vera & Lydia: natuurwezens.nl
Vera Koenen: lichtwerktechnieken.nl
Lydia van Oort: tekenmedium.nl

Bron: Earth Matters


Geplaatst door Sanne Dijkstra
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Persoonlijkheid is bewustzijn dat beperkt is geraakt. Oorspronkelijk ben je onbeperkt en volmaakt. Later krijg je beperkingen en word je een persoonlijkheid.

Ramana Maharshi, Indiaas wijsgeerBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.