9-10-15 | ET-healing via Beyond Medicine

ET heling

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:9824
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Earth Matters TV, Buitenaards, Interviews

(Earth Matters) Het team van Beyond Medicine werkt in haar healingsessies met buitenaardsen en ze komen naar de studio van Earth Matters TV voor een live-interview en healing!

Veel mensen zijn bekend met energiehealingmethodes zoals Reiki, Qigong of één van de andere bekende vormen. Meer recentelijk kwam de vorm Reconnective Healing naar onze aarde door een verlichte groep buitenaardse wezens. Sinds 2000 werken steeds meer healers met een toegewijd buitenaards medisch team en dit is echt iets heel anders, onvergelijkbaar met andere methoden.

Tijdens een sessie kun je voelen hoe en waar de buitenaardsen op jouw lichaam werken en je beleeft sensaties zoals plaatselijke veranderingen van de zwaartekracht, meer druk of juist vermindering van druk, kleuren, het gevoel van tintelingen en nog veel meer, maar allemaal op een zeer zachte manier. Soms kunnen vingers, handen of andere delen van jouw lichaam zich verplaatsen als gevolg van kleine spiersamentrekkingen, zonder dat je dat zelf bewust doet. Dit alles klinkt misschien een beetje eng, maar deze buitenaardse wezens zijn zeer liefdevol en zorgzaam.

De belangrijkste ervaring van alle: je komt in contact met hun liefde en vriendelijkheid en dat voel je, dat lift je op, dat heelt je en verandert de manier waarop we hebben geleerd over hen te denken. Dit prachtige gevoel komt als een bonus bovenop de healing waar je eigenlijk voor kwam! Tijdens de sessie lig je op je rug op een massagetafel met je schoenen uit. Verder hoef je niets te doen, behalve je ogen sluiten en ontspannen. 

De healer maakt via zijn / haar ET-gids contact met het buitenaardse medische team. Je kunt het zelf voelen zodra de healing begint. De healer zal je niet aanraken en toch heb je soms het gevoel dat je wordt aangeraakt. Het is niet de healer, dit is het buitenaardse medisch team in actie. Probeer niet om jouw proces zelf te sturen. Het buitenaardse medisch team weet wat het doet en weet wat er gedaan moet worden. Hoogstwaarschijnlijk zelfs beter dan jezelf. 

De healer zal met je delen wat het buitenaardse medisch team doet of zal je vragen wat je ervaart. Je kunt ook zelf vragen stellen aan het buitenaardse medisch team via de healer. Op deze manier kun je communiceren met de buitenaardse wezens! Sommige mensen kunnen overigens de buitenaardsen zelf zien. Mocht dit zo zijn, laat de healer weten wat je ziet, ook al lijkt het misschien te bizar. De healers zijn het gewend!

Kijk voor meer informatie op www.ethealing.nl.

Bron: Earth Matters


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

De intellectuele traditie is onderworpen aan de heersende macht. Als ik die niet zou verraden, dan zou ik me schamen.

Noam Chomsky, Amerikaans auteurBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.