Wat je nog niet wist over klimaatverandering, AVAAZ, Greenpeace, Urgenda en de Peoples Climate March

Peoples Climate March en Earth Matters

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:24449
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Aarde en milieu, (Verborgen) nieuws, Milieu, Eigen producties, Earth Matters TV

(Earth Matters | Arjan Bos) Zondag 21 september gaat men, naar verwachting in grote getale, wereldwijd demonstreren om daarmee aandacht te vragen voor de urgentie rond de klimaatverandering. Het is hoopvol om te zien dat er weer bereidheid is om de straat op te gaan. 

Bij ons op de redactie zijn er een aantal verzoeken binnengekomen om aandacht te geven aan de Peoples Climate March. Omdat er toch wel een aantal significante controverses zijn rond dit thema hebben we besloten daar zelf een video over te maken. Het is opgebouwd met informatie uit het publieke domein. Tijdens een verhelderend ritje laten we ons licht schijnen op onder meer klimaatverandering, Al Gore en CO2, IPCC en Geo engineering, AVAAZ en Soros, Greenpeace en HAARP, de Duurzame Troonrede en Henry Paulson; Urgenda doen we openlijk een aanbod om vrije energie op de markt te brengen, en last but not least, de Peoples Climate March zelf. 

We hadden dit graag veel eerder geplaatst, maar door allerlei hard- en softwarematige uitval kunnen we het helaas nu pas plaatsen (zaterdagavond 1.00 uur).

Onder de video bevinden zich links naar diverse aangehaalde artikelen en documentaires.

Disclaimer voor bovenstaande video:

Samen met zelfgemaakt en origineel materiaal zitten er ook afbeeldingen en video´s in van andere bronnen. Die bronnen zijn alleen voor demonstratieve doeleinden toegevoegd en dienen als een maatschappelijk bijdrage. Het is de mening van de filmmaker dat de noodzaak hiervoor belangrijker is dan het naleven van de copyrightwetgeving. Het gebruik van copyrighted materiaal impliceert geen instemming met het gebruik. 


  • The Tax Free Tour (Tegenlicht)


Geplaatst door Arjan Bos

Arjan Bos

Mijn naam is Arjan Bos, ik ben vrijlieft, vader van vier kinderen en woon in Drenthe.

Een veelkleurig pallet aan ervaringen in allerlei reizen, banen en levensvisies vormden de basis voor het opzetten van Stichting Earth Matters...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Arjan BosLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Het is onverstandig om geen rekening te houden met een levende draak, wanneer je in de buurt woont.

J.R.R. Tolkien, Brits schrijverBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.