Earth Matters interview met Ad Broere | Intro nieuw programma: Naar een menselijke economie

Economy

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:9317
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Economie, Alternatieve geldsystemen, Eigen producties, Earth Matters TV

(Earth Matters | door Natasja Depassé) Een interessante kennismaking met Ad Broere en tevens een vooruitblik naar een nieuw wekelijks programma van Earth Matters dat gaat heten 'Naar een Menselijke Economie'. Daarin zal Ad aan de hand van een redactievraag, een lezersvraag en een actualiteit dieper ingaan op hoe het huidige financiële systeem werkt en zal er ook veel aandacht besteed gaan worden aan oplossingen en alternatieven voor dit systeem. Een economie waarin geld niet meer het uitgangspunt is, maar de mens zelf.

Over Ad Broere: Ad Broere is econoom en auteur van Een Menselijke Economie, Ending the Global Casino en is al meer dan dertig jaar werkzaam in respectievelijk de financiële-, opleidingen- en adviessector. Door zijn brede kennis en ervaring weet hij als geen ander de sterktes en zwaktes van het huidige financiële stelsel te verklaren. In zijn laatste boek Geld komt uit het Niets legt Broere op begrijpelijke en niet-academische wijze uit waarom het essentieel is voor de toekomst van aarde en mens om te breken met het huidige financiële stelsel en hij beschrijft mogelijkheden waarop we die toekomst veilig kunnen stellen. 

Kijkersvragen voor het programma Naar een Menselijke Economie kunnen gemaild worden naar: [email protected]. Vragen kunnen ook per video worden gesteld en grotere bestanden (tot 2 gig) kunnen per wetransfer.com verstuurd worden.

  • Gast: Ad Broere | www.adbroere.nl
  • Host: Natasja Depassé
  • Camera: Frodo Depassé
  • Regie en montage: Arjan Bos
  • Studio: Biotoop in Haren (Gr)

Bron: www.earth-matters.nl


Geplaatst door Natasja Depassé

Natasja Depassé

Mijn naam is Natasja Depassé, ik ben getrouwd en moeder van twee prachtige dochters. Mijn achtergrond: Sociale Geografie; Onderzoek; Ontwikkelingssamenwerking. Ik heb samen met mijn gezin in Malawi, Tanzania en Sint Maarten gewoond. Vorig jaar heb ik het roer omgegooid...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Natasja DepasséLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Vergeven is het kenmerk van de sterken.

Mahatma GhandiBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.