Crowd Power boek 3

Crowd Power 3

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:5522
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Crowd Power, Transcripts Crowd Power, Bewustzijn, Buitenaards, Boeken

(Earth Matters) Martijn van Staveren herinnert zich meer dan 500.000 jaar uit de toekomst te komen en zegt dat het een heel belangrijk onderwerp is om te beseffen dat de Mensheid onder een voortdurende surveillance staat van buitenaardse, interdimensionale beschavingen. Enkele daarvan hebben volledig grip op de Aardse ontwikkelingen en houden de Mensheid in een psychische gijzeling. Andere goedgezinde beschavingen begeleiden de Aardse ontwikkelingen om de Mensheid te ondersteunen naar haar volgende bewustzijnsverruiming.

In het live-stream internet tv programma Crowd Power gaan Arjan Bos en Martijn van Staveren in samenwerking met het publiek, met de kracht van ons oorspronkelijk potentieel als mens aan het werk.

Onderwerpen als geld, graancirkels, psychopathie, aarde, kwantum fysica, interdimensionaal contact, neurologische invasies, droommanipulaties, de aard van de werkelijkheid en vele andere passeren in geheel nieuw licht de revue. ‘Het is nú de tijd hierover openlijk te spreken, zodat ieder mens een eerlijke kans krijgt het pad van de werkelijke eigen ontwikkeling te volgen’, zegt Martijn.

Als mensen zijn we met elkaar en onze herkomst verbonden en tijdens de bekrachtigingen word je uitgenodigd om, in vrijheid, door gezamenlijke waarneming en opdrachten, de authentieke kracht van de mens te (her)activeren. Vanuit respect wordt er beweging gebracht in zaken die een fundamentele bijdrage leveren aan het welzijn van ons bewustzijn.

Een aanrader voor iedereen die echt durft te kijken naar onze werkelijkheid en met de kracht van waarneming, het heft van zijn/haar leven stevig in eigen hand wil nemen.

We hebben vele positieve reacties gehad op de transcripts, velen zeggen dat de besproken materie dieper tot hen doordringt en ze het beter begrijpen als het in eigen tempo gelezen kan worden. Vandaar dat we, met dank aan de vele transcribeerders (!), de transcripts ook in boekvorm beschikbaar hebben gemaakt.

Deel 1 begint met Heilige Huisjes, de aflevering waar Martijn en Arjan de film de Matrix bespreken, deel 1 van Crowd Power is het vervolg daarop. De transcripts tot en met aflevering 10 zijn in dit boek opgenomen. 

Deel 2 bevat de transcripts van Crowd Power 11 tot en met 22. 

Deel 3 is een extra dikke uitgave en bevat de eerste gesprekken van Arjan en Martijn met de intro afleving, Heilige Huisjes, Fringe Weather Report, Buitenaards contact, Crowd Power 23 en 24 met als bonus een aantal transcrips van lezingen van Martijn o.a. Sterven doe jezelf, hologrammen, uitspraken over de Aarde en de natuur en meer. 

Releasedatum deel 3: 1 juli 2019

Bron: Earth Matters


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

In 1970 hebben we in Amsterdam met anderhalve man en een stencilmachine de aanleg van een industriegebied kunnen voorkomen. Het kán dus wel!

Midas DekkersBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.