8, 9 en 10 juni | natuurrijk samen in Ommen

Camping de Roos

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:2805
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Earth Matters TV, Media en agenda

Agenda-item | Earth Matters) Volgend weekend is het zover, dan komen we met ruim honderd kleurrijke mensen samen in het natuurrijk te Ommen. Een gedeelte van camping de roos en alle daar staande rooshuisjes zijn vrijgehouden voor onze slaapzakken, tenten, campers en caravans. We willen er een meerdaagse mensbeleving van maken, die ieder uitnodigt om in zichzelf te zijn, dieper te openen in het ware gevoel en belangeloos te delen van wat ons wezenrijk raakt in onze unieke menselijke expressie. 

Ook natuurwandelingen en deelmomenten staan op het programma. We hebben al van verschillende mensen gehoord dat ze een instrument willen bespelen, een eigen gedicht of tekst willen voordragen, of iets persoonlijks komen delen. Geweldig om te voelen dat er zoveel openheid bloeit en groeit naar het evenement toe. Wat ook uniek is en ons zeer verheugt, is de aanwezigheid van inmiddels vijftien kinderen. Hoe leuk ook om speelse activiteiten voor hen te creëren, hun gelach al te horen galmen en het samengevoel versterkt te voelen worden met hen.

Er wordt nog druk gewerkt aan de laatste organisatorische zaken, communicatie met alle deelnemers en de nieuwe aanmeldingen. Want er is nog plek; of je nu alleen komt, met een vriend(in), je partner, je kind(eren), je bent van harte welkom je hier aan te melden tot en met donderdag 7 juni. We hopen je vrijdag te begroeten in de prachtige bosrijke en verstillende omgeving van de Beerzerweg 10, het vestigingsadres van camping de roos.

Meer informatie: orongo.nl/festival-nartuurrijk-samen

Bron: Earth Matters

Foto's: camping de Roos


Geplaatst door Arjan Bos

Arjan Bos

Mijn naam is Arjan Bos, ik ben vrijlieft, vader van vier kinderen en woon in Drenthe.

Een veelkleurig pallet aan ervaringen in allerlei reizen, banen en levensvisies vormden de basis voor het opzetten van Stichting Earth Matters...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Arjan BosLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

A time comes when silence is betrayal.

- Martin Luther KingBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.