Unmatrix #008 | Potentiële wolven in schaapskleren? deel 3 + update vasten

Unmatrix

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:5892
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Unmatrix, Earth Matters TV, Bewustzijn, Gezondheid

(Earth Matters | door Arjan Bos) In deze vlog, het derde en laatste deel Potentiële wolven in schaapkleren, deel ik een aantal persoonlijke ervaringen met channelen en mediums met je.  

Uit de verhalen komt naar voren dat ondanks de integriteit van het medium, de onmiskenbare waarde van de healing op zowel fysiek als etherisch niveau én dat de verkregen inzichten diepgaand bij kunnen dragen aan persoonlijke groei, er toch forse kanttekeningen geplaats kunnen worden bij dit soort 'hulp' als je uit de Matrix wilt stappen. Met name als het gaat om als je écht in je eigen kracht gaat stappen of met potentiële game changers te maken hebt. 

Verder deel ik hoe het nu gaat met het vasten en inmiddels ook een klein beetje eten:

Geen rekening houden met koken, niet plotseling nog even naar de winkel, geen afwas, minder slapen, meer energie en heel veel tijd. Dit was het verhaal dat naar voren kwam toen ik Julie Jespersen twee jaar geleden interviewde. Ze hoefde niet meer te eten na een initiatie in Denemarken. Speciaal? Nee hoor! Volgens Julie kan iedereen dit en het klopt, zelfs zonder initiatie is het mij ook gelukt.

Iedereen heeft kenneilijk het vermogen om zelf alle voedingstoffen aan te maken die we nodig hebben. We hoeven dit vermogen alleen maar te activeren (bekrachtigen). Julie wilde niet beperkt zijn in haar vrijheid door het feit dat ze moet eten. “Het kost elke dag zoveel tijd, geld en ook energie! Eten moet namelijk verteerd worden en dan slaap ik veel meer. “ Ze wil zelf de keuze hebben wanneer ze wel en niet eet. Omdat het ook een sociale gelegenheid is, eet ze soms voor de gezelligheid mee. “Dan geniet ik er veel meer van! Maar soms eet ik dagen niet. En hoe minder ik eet, hoe gezonder ik word. De energie die normaal naar het verteren van het voedsel gaat, wordt nu gebruikt voor het zuiveren van mijn lichaam.”

Tsja, toen ik haar twee jaar geleden interviewde vond ik het intrigerend, maar was het voor mezelf een ver-van-mijn-bed-show. Inmiddels heb ik dezelfde ervaring. Vrijheid en kracht, dat geeft het mij en zo voel ik me. Vrij en krachtig. Ahooooo! 

Bron: Earth Matters

PS Het interview hebben we op verzoek off-line gehaald omdat we van diverse kanten signalen kregen dat het centrum in Denemarken niet overal even verantwoord mee omging en het interview ge(mis)bruikte voor PR. 


Geplaatst door Arjan Bos

Arjan Bos

Mijn naam is Arjan Bos, ik ben vrijlieft, vader van drie kinderen en woon in Delft.

Een veelkleurig pallet aan ervaringen in allerlei reizen, banen en levensvisies vormden de basis voor het opzetten van Stichting Earth Matters...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Arjan BosLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Trinity: "Mijn naam is Trinity" Neo: "Dé Trinity? Die de database van de IRS heeft gekraakt?" Trinity: "Dat is een hele tijd geleden" Neo: "Jezus" Trinity: "Wat is er?" Neo: "Niks, ik dacht dat je een man was" Trinity: "Dat denken de meeste mannen"

Fragment uit the MatrixBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.