Unmatrix | Nieuw persoonlijk vlog van Arjan Bos

Unmatrix

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:7939
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Unmatrix

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Earth Matters TV, Bewustzijn

(Unmatrix | door Arjan Bos) In dit persoonlijke vlog neem ik je mee op mijn reis uit de ratrace, uit de matrix. Wat is mijn eigen kracht en hoe ver reikt die eigenlijk?

Dat de wereld die we dagelijks waarnemen - onze gedeelde realiteit - een matrix is of een virtuele realiteit, vond ik jaren geleden in eerste instantie een bizarre gedachte. Toch blijft deze hardnekkig aanwezig bij vele wetenschappers van naam en faam. Bijvoorbeeld Stephen Hawking en Elon Musk zeggen openlijk dat ze denken dat onze wereld een kunstmatige simulatie is. Andere wetenschappers tonen dat aan en ervaringsdeskundigen zijn er ook. Bijvoorbeeld Martijn van Staveren die onder andere allerlei mind control experimenten onderging. Daarnaast zijn er films als The Matrix en series als Westworld gebaseerd op dat idee. 

Nu gaat het niet over de kennis die je bezit, maar over wat je ervan in de praktijk brengt en vooral wat werkt. Ik heb daar inmiddels wat ervaringen in opgedaan met opmerkelijke resultaten. Die ervaringen en experimenten ga ik met je delen in dit nieuwe vlog: Unmatrix

Als je zelf ook wilt experimenteren of mijn verhalen volgen, abonneer je dan op mijn YouTube-kanaal (niet alles verschijnt op Earth Matters). 

Dit is de eerste video, ga je mee op reis? 

Unmatrix, see you on the other side! 

Bron: Unmatrix TV
Geplaatst door Arjan Bos

Arjan Bos

Mijn naam is Arjan Bos, ik ben vrijlieft, vader van vier kinderen en woon in Drenthe.

Een veelkleurig pallet aan ervaringen in allerlei reizen, banen en levensvisies vormden de basis voor het opzetten van Stichting Earth Matters...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Arjan BosLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Mijn vader zegt altijd: "Wat je niet kunt veranderen, dat moet je accepteren". Terwijl ik vind: wat je niet kunt accepteren, dat moet je veranderen!

Theo Maassen, Nederlands cabaretierBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.