Genoten van Earth Matters in 2016? Support ons in 2017!

Onafhankelijk nieuws

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:10311
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Earth Matters TV, (Verborgen) nieuws, Aarde en milieu, Donaties, Bewustzijn, Media en agenda, Gezondheid

(Earth Matters | door Arjan Bos) Dankzij jou als lezer en supporter hebben we in 2016 heel veel mensen bereikt en geïnspireerd om bewuster, gezonder, krachtiger en met meer zorg voor de Aarde in hun leven te staan. De reacties die we uit de hele wereld krijgen zijn overweldigend en raken mij diep. Belangrijke processen zijn in werking gezet bij mensen en organisaties. Heel veel dank voor jouw waardevolle bijdrage!

Een greep uit de honderden berichten van dankbaarheid die we ontvingen:

 • "Zojuist weer met een bijzonder goed gevoel naar jullie uitzending gekeken. Ik wil jullie even laten weten hoe blij ik ben met wat jullie aan het neerzetten zijn, fantastisch!" Liefs van Lydia
 • "Er komt een soort rust over mij door de kennis die jullie verspreiden. Ik ben zo blij en gelukkig dat de antwoorden op vele vragen die ik heb, diep, diep van binnen zitten. Ik dacht dat ik niet spoorde, maar het wordt nu allemaal bewaarheid. Ik wens jullie alle licht en liefde toe om door te gaan. Dank! Dank aan jullie allemaal." Warme groet Hilda
 • "Met veel plezier- en dat is nog maar zwak uitgedrukt- kijk in naar vele uitzendingen die door jullie initiatief tot stand zijn gekomen. Prachtig om te zien, maar vooral om ook dit alles diep van binnen te mogen en te kunnen beleven. Hiermee bereiken jullie zoveel mensen en dat is werkelijk baanbrekend werk. Ik voel hoe het meehelpt aan het terugbrengen van ons "Oorspronkelijk Bewustzijn" Kortom, een groot dank-je-wel prachtige zielen!" Liefdevolle groet, Ruud

Bij Earth Matters hebben we grote plannen voor 2017 met internet tv en we zien dat de vrijheid van de media nu meer dan ooit onder vuur ligt. De aanval op het zogenaamde 'nepnieuws' is geopend en ook Earth Matters staat tussen 'de hoax nieuws sites'. Nu het steeds duidelijker wordt dat de gevestigde media zelf de grootste bron is van nepnieuws, getuige bijvoorbeeld dit artikel 'De blauwdruk van alle valse vlag aanslagen', zien we de kat in het nauw gekke sprongen maken.

In plaats van de belasting te spekken met wat extra euro’s voor de gevestigde media, Joint Strike Fighters, meer camera ‘toezicht’ of nog meer belastingvrijstelling voor de multinationals, durf ik je te vragen om ons (nogmaals), of op structurele basis te ondersteunen zodat we echt een verschil in medialand kunnen maken.

Zoals je wellicht weet is Earth Matters een ANBI stichting (Algemeen Nut Beogende Instelling, een door de staat erkend goed doel). Dat betekent dat je donatie belastingaftrekbaar is, en omdat we culturele ANBI zijn is dat voor maar liefst 125%!

Vind jij vrijheid van pers belangrijk? Ondersteun Earth Matters dan met een eenmalige donatie.

Earth Crew member kun je ook worden voor een maandelijks lidmaatschap vanaf 3 euro. Bijdragen kan natuurlijk ook door onze artikelen te delen, ambassadeur worden om Earth Crew leden te werven of voor ons te gaan werken, bijvoorbeeld in de studio.

Hele fijne dagen allemaal en ik hoop dat we in 2017 veel in beweging kunnen brengen met elkaar!

Dank je wel.

Arjan Bos

Hoofdredacteur | bestuurder
Stichting Earth Matters

Support Earth Matters voor een complete studio

Word lid: Earth Crew

Bron: Earth Matters


Support Earth Matters door de studio compleet te maken:

Om goede programma's in de studio te kunnen maken is er een behoorlijke hoeveelheid kostbare apparatuur nodig. We hebben daar al een gedeelte van in huis met dank aan onze supporters! Dit is wat we nog nodig hebben:

 • 2 statieven € 450
 • Decorwand € 500
 • Ledverlichting + trussen € 5.200
 • Beveiliging studio/regie € 2.875
 • Gordijnen studio € 500
 • 5 dasspeld microfoons € 3.500
 • Bekabeling voor op locatie € 700
 • Microfoons publiek € 1.500
 • 5 Bureaustoelen € 300
 • Computer voor montage € 1.500
 • Final Cut Pro € 300
 • 2 Microfoons voor buitencamera € 1.000
 • Overige aankleding studio € 1.000

Totaal: € 19.455,- (bedrag is aangepast vanwege nieuwe offerte ledverlichting gehele studio + beveiliging)

Sinds 27 november is er € 11.940 gedoneerd, het nog te crowdfunden bedrag is € 7.515-.

Jouw eenmalige support is nodig om het te realiseren, mogen we op je rekenen? 

Klik op de link van het bedrag van je keuze en kies een van de betalingsmethoden:

Zelf overmaken kan ook:

Je kunt het ook zelf overmaken op bankrekening 19.85.18.331 t.n.v. ‘Stichting earthmatters’ te Groningen. (IBAN NL79TRIO0198518331)
 


Support Earth Matters, word Earth Crew!

 

In haar bijna 10-jarig bestaan heeft Earth Matters miljoenen mensen bereikt met onafhankelijk en bewustmakend nieuws. Door de duizenden artikelen, events en video's die we gepubliceerd hebben, zijn vele ogen geopend, diverse bewuste bedrijven ontstaan en vooral heel veel harten geraakt.

Om dat te kunnen blijven doen, nodigen we je uit om ons te sponsoren door lid te worden: Earth Crew. Het lidmaatschap van € 3,- per maand kun je ten allen tijde weer opzeggen en geeft 1 x per jaar gratis toegang tot een uitzending in de studio in Haren

Je kunt ook gratis lid worden: Earth Friend. Je krijgt dan de nieuwsbrief dagelijks of wekelijks gratis toegestuurd.

Jouw support is onmisbaar en we hopen dat je ons wilt ondersteunen door lid te worden:


Ja, ik word Earth Crew

Per machtiging

Voornaam
Achternaam
Plaats
E-mailadres
Rekeningnummer (IBAN)
Bedrag per maand  € 3,-
Ik machtig stichting Earth Matters hierbij tot wederopzegging om bovenstaand bedrag van mijn bankrekening af te schrijven.

Maandelijks via Paypal

Earth Matters donaties

Geen lid worden, maar wel eenmalig ondersteunen?

Klik op de link van het bedrag van je keuze: onze dank is reuze!

Zelf overmaken kan ook:

Je kunt het ook zelf overmaken op bankrekening 19.85.18.331 t.n.v. ‘Stichting earthmatters’ te Groningen. (IBAN NL79TRIO0198518331 BIC TRIONL2U)


Stichting Earth Matters

Postadres:

Postbus 835
9700 AV Groningen

Bezoekadres:

Kerklaan 30 B
Haren

Tel: 088-7775444

KvK:                02091407
Triodos            19.85.18.331


Geplaatst door Arjan Bos

Arjan Bos

Mijn naam is Arjan Bos, ik ben vrijlieft, vader van drie kinderen en woon in Delft.

Een veelkleurig pallet aan ervaringen in allerlei reizen, banen en levensvisies vormden de basis voor het opzetten van Stichting Earth Matters...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Arjan BosLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Journalist: "Mr. Gandhi, hoe denkt u over de beschaving van het westen?" Gandhi: "Ik denk dat het een goed idee zou zijn."Bij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.