Elisa Namaste | Luister naar jezelf

elisa2206012

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:8646
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Earth Matters TV, Bewustzijn

(Earth Matters | Johan Herder) In deze bijeenkomst met Elisa passeren zowel collectieve als persoonlijke vraagstukken de revue. Zoals: 'waarom zijn we hier?' “We zijn hier niet om allemaal hetzelfde te doen. We hebben verschillende perspectieven nodig. Voel wat waar is in jouw hart. Veroordeel jezelf niet om het op jouw manier te zien en probeer een ander er ook niet van te overtuigen. Keer in jezelf, ga naar je hart en voel. Voel wie je bent, voel jouw frequentie en herken het. Voel wat juist is voor jou. En al het andere? Laat het er zijn…”  

Elisa is hier op aarde om de mensen te laten weten dat ze vrij zijn. We mogen het lijden achter ons laten en gelukkig zijn. De aarde zal weer zijn zoals in de hemel en dat mogen we vieren. Het leed wat zich op dit moment nog afspeelt in de wereld zal verdwijnen wanneer we in liefde gaan creëren wat ons gelukkig maakt. Wij zijn scheppers en kunnen een wereld scheppen zoals wij die willen. Wij zijn altijd scheppers geweest, alleen hebben we ons dat lang niet gerealiseerd. De verwarring over wie we zijn heeft zich gereflecteerd in de wereld zoals die was. Dat is nu voorbij. De tijd van herinneren wie we zijn is aangebroken. We mogen weer naar huis en onze essentie voelen.

Bekijk hier de video (voertaal Engels):

Bron: Earth Matters  


Geplaatst door Johan Herder

Johan Herder

Geboren in het jaar 1984 en opgegroeid in Friesland. Met een passie voor film en video in Leeuwarden Communicatie & Multimedia design gestudeerd. Eenmaal afgestudeerd zag ik mijn kans schoon om het even lekker anders te doen! Heb mijn tas ingepakt en ben naar de Balkan gereisd waar ik een half jaar in een community heb geleefd...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Johan HerderLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Om jezelf te leren kennen moet je kijken hoe je met andere mensen omgaat.

Bruce Lee, Amerikaans KungfuspecialistBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.