Man geneest van kanker door bezoek aan Bosnische piramides

John Breukels in Bosnië

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:19977
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Earth Matters TV, Gezondheid, Genezing, Geschiedenis, (Grens)wetenschap, Kanker

(Earth Matters | Johan Herder) In 2013 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de pyramides in Bosnië en was gelijk zo enthousiast, dat ik deze documentaire heb gemaakt. Deze bevat vele opmerkelijke wetenschappelijke, spirituele en anekdotische details over de gehele vallei en is inmiddels meer dan 25.000 keer bekeken. 

Afgelopen week was ik even terug en heb daar een bijzondere ontmoeting gehad. John Breukels werd in 2014 gediagnosticeerd met een agressieve vorm van lymfklierkanker. Hij besloot vervolgens naar de pyramides af te reizen in Visoko. Daar dronk John zeven weken lang van het water dat onder de tunnels is gevonden.

Twee maanden later keerde John terug naar het ziekenhuis voor een PET-CTscan. Daar werd een ongeloofelijke ontdekking gedaan.

Luister zelf naar zijn inspirend en hoopvol verhaal in deze korte video van 5 minuten:

Naast de pyramides, het labyrint en de gigantische tempel van moeder aarde, is er ook een tumulus ontdekt. Tumulus wordt vertaald als grafheuvel, en ook deze worden overal in de wereld gevonden. Of het echt een grafheuvel is geweest blijft gissen. Ook de pyramides worden soms afgedaan als grafmonumenten, maar als we luisteren naar het verhaal van John, lijken deze bouwwerken eerder levende mensen te dienen, dan overledenen.

Bekijk hier de video over de tumulus:

De zijkanten van de Bosnische pyramides zijn uitgelijnd naar de windrichtingen, in de positionering van de diverse structuren in de vallei is veel heilige geometrie terug te vinden, er zijn grote vierkante rotsblokken bloodgelegd, wetenschappelijk aangetoond oeroud en door mensen gemaakt cement, de vele rechte lijnen, het labyrint en de gigantische megalieten; dit zijn slechts enkele aanwijzingen dat er iets zeer bijzonders verborgen ligt rondom de heuvels van Visoko. 

Bron: Earth Matters


Geplaatst door Johan Herder

Johan Herder

Geboren in het jaar 1984 en opgegroeid in Friesland. Met een passie voor film en video in Leeuwarden Communicatie & Multimedia design gestudeerd. Eenmaal afgestudeerd zag ik mijn kans schoon om het even lekker anders te doen! Heb mijn tas ingepakt en ben naar de Balkan gereisd waar ik een half jaar in een community heb geleefd...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Johan HerderLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

De man die de vrouw haar kleine fouten niet vergeeft, zal zich nimmer verheugen in haar grote deugden.

Kahlil Gibran, Libanees tekenaar en schrijver (1883-1931)Bij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.