Feelings from the universe | Elisa Namaste on Earth Matters TV

Elisa Namaste

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa

Gekoppelde categorieen
Earth Matters TV, Bewustzijn, Inspiratie

(Earth Matters) Na de winterkou te hebben getrotseerd, beleefden we weer een hartverwarmende avond met Elisa Namaste in de Biotoop in Haren. “We zijn er nog niet, we zullen nog dieper naar binnen moeten keren. We zullen moeten voelen waar we staan op dit moment. Is dit wat ik wil? Of zit ik nog steeds in mijn comfort zone. Houd ik nog steeds vast aan oude overtuigingen, angsten of mijn verleden"

"Het is belangrijk dat we dit gaan voelen zodat we ons ervan kunnen bevrijden. Maar in plaats van tegen jezelf te zeggen dat je er nog niet bent, mag je ook trots zijn op jezelf voor de stappen die je al gemaakt hebt. Kijk ook naar de schoonheid in jezelf want dat zal je de kracht geven om verder te gaan. Uiteindelijk gaat het allemaal om zelf liefde en realiseren dat je al vrij bent."

Zowel collectieve als persoonlijke issues passeerden de revue afgelopen woensdag, het was een bijzondere avond met Elisa. Hieronder is de video te zien van de groepssessie. Kijk, luister en voel vooral de boodschap van Elisa.Bron: Earth Matters


Geplaatst door
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Het lijkt onmogelijk, maar de ideeën komen naar me toe vanuit de ether.

Thomas Edison, Amerikaans uitvinderBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.