Elisa Namaste | Door je angst heen gaan is de sleutel tot jezelf

Elisa Namaste

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:9739
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Earth Matters TV, Bewustzijn, Agenda

(Earth Matters) Na de herfstkou te hebben getrotseerd, beleefden we een hartverwarmende avond met Elisa Namaste in de Biotoop in Haren. "Blijf niet zoeken in de externe wereld, maar vind het licht in jezelf. Daar is waar we elkaar ontmoeten. De liefde in jou is de liefde in mij. Gebruik je hart om te navigeren in deze wereld. Jij weet exact wat goed voor je is en wat je pad is. Op dat pad komen we onze angsten tegen, het is de bedoeling dat we daar doorheen gaan. Daar ligt de sleutel naar onszelf. Doe wat juist voelt in jouw hart."

Elisa Namaste

Zowel collectieve als persoonlijke issues passeerden de revue afgelopen woensdag, het was een bijzondere avond met Elisa. Hieronder is de video te zien van de groepssessie. Kijk, luister en voel vooral de boodschap van Elisa.

Als je wilt, kun je nog een groepssessie bijwonen op verschillende plekken in Nederland. De data (ook voor persoonlijke sessies) staan onder de video. 


Voor privésessies in Haren kun je contact opnemen met [email protected].  

Voor privésessies en de workshop in Purmerend kun je contact opnemen met [email protected]. Voor meer informatie over de workshop "Gebruik jouw grootste gift" kun je ook via dit e-mailadres contact opnemen. 

Bron: Earth Matters


Geplaatst door Johan Herder

Johan Herder

Geboren in het jaar 1984 en opgegroeid in Friesland. Met een passie voor film en video in Leeuwarden Communicatie & Multimedia design gestudeerd. Eenmaal afgestudeerd zag ik mijn kans schoon om het even lekker anders te doen! Heb mijn tas ingepakt en ben naar de Balkan gereisd waar ik een half jaar in een community heb geleefd...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Johan HerderLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

The love your withhold, is the pain that you carry. Lifetime after lifetime.

Alex CollierBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.