10-09-2015 | Live | Elisa Namaste: helderziende, helder voelend en een genezer

elisa namaste

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:12073
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Earth Matters TV, Bewustzijn, Media en agenda

(Earth Matters | Johan Herder) Aankomende donderdag zal Elisa live vanuit de studio in Haren vragen beantwoorden van kijkers. In een eerder artikel hebben we al kennis mogen maken met deze jongdame uit Denemarken. Elisa is een helderziende, heldervoelend en een genezer.

Elisa is hier op aarde om de mensen te laten weten dat ze vrij zijn. We mogen het lijden achter ons laten en gelukkig zijn. De aarde zal weer zijn zoals in de hemel en dat mogen we vieren. Het leed wat zich op dit moment nog afspeelt in de wereld zal verdwijnen wanneer we in liefde gaan creëren wat ons gelukkig maakt. Wij zijn scheppers en wij zijn bij machte om een wereld te scheppen zoals wij die willen. Wij zijn altijd scheppers geweest, alleen hebben we ons lang niet gerealiseerd hoe machtig we daarin zijn. De verwarring over wie we zijn heeft zich gereflecteerd in de wereld zoals die was. Dat is nu voorbij. De tijd van herinneren wie we zijn is aangebroken. We mogen weer naar huis en onze essentie voelen.

De uitzending zal donderdag beginnen om 20:00 uur. Het is alvast mogelijk om vragen te sturen naar [email protected]. Geen enkele vraag is overbodig en Elisa zal vanuit haar verbinding met het universum een antwoord geven. 

Bekijk hier de livestream:


Bron: Earth Matters


Geplaatst door Johan Herder

Johan Herder

Geboren in het jaar 1984 en opgegroeid in Friesland. Met een passie voor film en video in Leeuwarden Communicatie & Multimedia design gestudeerd. Eenmaal afgestudeerd zag ik mijn kans schoon om het even lekker anders te doen! Heb mijn tas ingepakt en ben naar de Balkan gereisd waar ik een half jaar in een community heb geleefd...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Johan HerderLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Zoals gewoonlijk staat er een grote vrouw achter iedere idioot.

John Lennon, Brits popsterBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.