Donderdag 03-09-2015 om 20.00 | Eerste live uitzending Heilige Huisjes

Heilige Huisjes

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:9089
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Earth Matters TV, Heilige Huisjes

(Earth Matters) Aanstaande donderdag 3 september om 20.00 uur is de eerste live uitzending van Heilige Huisjes. 

We zien nog geen 1% van de wetenschappelijke realiteit. Nog geen 3% van ons DNA is aangesloten en slechts 5% van onze gedachten zijn bewust. Dat in ogenschouw nemende zijn we allemaal ziende blind en horende doof. Toch zijn er vele rotsvaste overtuigingen in onze samenleving over hoe zaken in elkaar steken en daar wordt liever niet aan getornd. In Heilige Huisjes nemen we met een open houding een breed scala aan rotsvaste overtuigingen onder de loep. Van Egypte tot reïncanatie, van de big bang tot de economie en nog veel meer. Kijk naar Heilige Huisjes en unplug the Matrix!

Ter voorbereiding op de live-uitzending van Heilige Huisjes, aanstaande donderdag om 20.00 uur, kun je alvast kijken naar Mark Passio met zijn uitstekende decodering van The Matrix trilogie.

Arjan en Martijn gaan er in de uitzending ook op in, maar dan niet alleen met een allegorische en figuurlijke benadering. Martijn heeft namelijk enkele ervaringen die heel letterlijk met de Matrix te vergelijken zijn. Verder gaan we ook een begin maken met het programma Crowd Power.

Not to be missed!

Dit is de link naar het Facebook event en dit is de directe link naar de live-uitzending: 

Hoe kun je live meekijken?
Dit is de directe link naar de YouTube-pagina met een countdown tot het begin van het programma. Er zijn daarnaast nog verschillende manieren om de uitzending live te bekijken, die staan onder de video in dit artikel.

Hoe kun je live reageren?
Als je tijdens de uitzending wilt reageren kan dat op YouTube zelf, maar ook op onze facebookpagina zullen we een bericht aanmaken en op Twitter gebruiken we hashtag #fwr2. Op sommige berichten zullen we direct reageren. Je kunt ook gevraagd worden om je verhaal per telefoon in de uitzending te doen. 

Hoe buiten de uitzendingen contact opnemen?
Wil je voor de uitzending alvast iets bijdragen met een foto, video, verhaal of vraag? Stuur een e-mail naar: [email protected]. We kijken uit naar je reactie en nog meer om je te begroeten in de uitzending! 

Bekijk hier de eerdere afleveringen.

Bron: Earth Matters


Hoe kun je live meekijken en/of reageren?
Dit is de directe link naar de YouTube-pagina met een countdown tot het begin van het programma. Wanneer je geabonneerd bent op ons YouTube-kanaal krijg je een melding. Daarnaast kun je om 20.00 ook naar het YouTube-kanaal surfen waar de live-stream te vinden is. Ook zal er op de voorpagina van onze website één artikel te zien zijn onder de hoofdcategorie (Grens)wetenschap. Hieronder is dezelfde video eveneens weergegeven. Dit artikel kun je dus ook gebruiken om te kijken. Op de sociale media (Twitter en Facebook) zullen we vlak voor het begin ook nog een link posten naar de uitzending.


Geplaatst door Redactie Earth Matters


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Moed is: doodsbang zijn... en toch je paard zadelen.

John Wayne, Amerikaans acteurBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.