8, 9 en 10 juni | Weekend natuurrijk samen | Ommen

Natuurrijk samen

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:9922
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Observatie- en bekrachtigings-bijeenkomsten, Crowd Power, Inspiratie

(Earth Matters) In navolging op de ééndaagse natuurmiddagen en op veler verzoek tot een meerdaagse gezamenlijke mensbeleving in de natuur met Martijn van Staveren organiseert Earth Matters op 8, 9 en 10 juni een weekend in Ommen.

Het hoofdthema is “Mens-Zijn als autonoom wezen en verbindingskracht”.

Vele Mensen rondom de hele Planeet Aarde, realiseren zich dat de Kracht van aandacht en samen-zijn, zónder zichzelf hierbij te verliezen en ondergeschikt te geraken aan een ander, teruggebracht kan worden in het Menselijke bewustzijn. Juist hierom komen Mensen samen, vanuit een complete herziening van de eigen werkelijkheid, om terug te keren naar de Innerlijke verbondenheid van Leven.

Gedurende deze dagen maken we ruimte voor stilte in verbinding met de natuur, we spreken vrijuit en kunnen waarlijk elkaar ont-moeten. Onder genot van onder andere gesprek, muziek, lekker biologisch, vegetarisch eten en verdieping in de Innerlijke scheppingskracht brengen we ons gezamenlijke ambassadeurschap tot expressie. We spreken hiermee de taal van Oorspronkelijk “zijn”. Luister naar je eigen behoefte, door bijvoorbeeld één op één te zijn met een ander, in een groepje of in het geheel. Durf te delen en te luisteren en waar te nemen. Durf te ontvangen en te geven en waargenomen te worden. In hoeverre maken wij ruimte voor onszelf? Hebben we überhaupt iets te durven of “zijn” we er al?

Voor kinderen is er een prachtig, avontuurrijk programma en ze zijn van harte welkom.

In dit weekend zetten we deuren open, om onszelf kenbaar te maken. Als autonome en ook gezamenlijke hoeders van deze prachtige levende blauwe parel, Planeet Aarde. Geef jezelf ruimte en podium, juist in deze tijd van transitie en bekrachtigende herzieningen in jezelf.

Organisatie: Arjan Bos, Moniek van Pelt en Martijn van Staveren

Alle informatie vind je op www.natuurrijksamen.nl

♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥      

Deelname incl. kampeerplaats:

Camping:
De prijs voor deelname is inclusief een plek op de camping. Het maakt niet uit of je bijvoorbeeld alleen in een tentje komt of met 4 man in een caravan. 

Bungalows: 
Er is beperkt plek in de bungalows. De prijzen zijn € 42,50 per persoon per nacht (€95,- voor het weekend). 

Bed en Breakfast:
Wil je niet op de camping en zijn de bungalows vol? In de buurt zijn legio Bed & Breakfasts te vinden. Die kun je zelf boeken. Korting op de entree is niet mogelijk, we betalen namelijk per deelnemer. 

Catering: 
Als je tijdens dit weekend ongestoord wilt genieten van (h)eerlijke maaltijden, kies dan voor dit met zorg samengestelde arrangement, van vrijdagavond tot en met zondagmiddag inclusief koffie en thee. We hebben ons best gedaan om zo betaalbaar mogelijk een compleet biologisch, vegetarisch, lekker en gezond arrangement voor het gehele weekend samen te stellen. We zijn dan ook blij je dit voor de prijs van € 65,- aan te kunnen bieden. Als je vrijwilliger bent zit het bij de prijs inbegrepen. Voor kinderen van 0 - 3 hebben we een speciale prijs van € 35,- voor het gehele arrangement.

Betalen in 3 termijnen: 
We bieden de faciliteit om tot 6 maart 2018 alles in 3 maandelijkse termijnen te betalen. Je klikt dan op het desbetreffende product van je keuze (weekend | maaltijden | bungalow), als je dit afrekent gaat verder alles automatisch via ideal. Er is geen andere manier om in termijnen te betalen en na 6 maart is dat ook geen mogelijkheid meer. 

Vrijwilliger:
Help je ons mee om er een onvergetelijk weekend van te maken? We heten je harterijk welkom! Op vrijdag ben je er om 12 uur voor de voorbereidingen (je eigen kampeermiddel kun je tussen 9 en 12 uur opzetten). We beginnen dan met een gezamenlijk lunch en zorgen er samen voor dat we klaar zijn voor een warme ontvangst van iedereen vanaf 16 uur. Naast de voorbereiding en de afbouw ben je per dag ongeveer 2 uur met verschillende taken bezig. Vrijwilligers betalen het speciale tarief van € 95,- en dat is inclusief alle maaltijden met koffie, thee en een plek op de camping. Ook dit bedrag is in 3 termijnen te betalen. Klik hier voor meer informatie. 

Bron: Earth Matters


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Wij zijn wezensintelligent, wij zijn openharters en wij zijn grootdelers.

Moniek van PeltBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.