Martijn van Staveren in retraite

Still from video The living force

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:5806
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Buitengewoonleven

Gekoppelde categorieen
Achter de schermen, Crowd Power

(Martijn van Staveren) Veel vragen werden en worden mij gesteld over mijn agenda voor het aankomende jaar 2017. Aankomende periode zal ik in ieder geval in Retreat verkeren voor zelfonderzoek. De afgelopen jaren hebben enorm veel beweging gebracht in Nederland, sa-men met elkaar. In aanloop naar de aankomende periode, ter versterking van datgene waar we met elkaar in de samenleving naartoe aan het groeien zijn, bereid ik mij nu voor op een grotere samenballing van het Mens-zijn, naar buiten toe. Laten we allemaal geheel op eigen wijze innerlijk invoelen en nadenken over hoe onze stem naar buiten toe gehoord en gedragen kan worden. Inspiraties met Kracht uitzetten en "planten" in de samenleving. SAMEN. Hoe, wie, wat waar en waarnaartoe...

Ik dank ieder Mens voor de prachtige en hartverwarmende bijdrage en ondersteuning van het afgelopen jaar in binnen- en buitenland, hetzij mensen die positief, ondersteunend en inspirerend meedragen, hetzij zeker ook de mensen die anders denken en voelen dan de inspiraties welke ik heb mogen delen en juist tegenovergesteld werkend zijn geweest. Ik dank met eerbied de vele Mensen die graag in contact willen zijn met elkaar, ongeacht elkaars zienswijze en ik dank in eerbied en respect ook de mensen die het contact met elkaar niet willen aangaan, juist omdat de verschillen ogenschijnlijk onoverbrugbaar lijken te zijn voor hen.

Hoe het ook zit, we zijn allemaal mensen en we zijn allemaal op zoek naar innerlijk vrijheid, harmonie en vrede. Ik wens ieder een grootse tijd toe, waar jij jezelf MAXIMAAL tot uitdrukking mag gaan brengen. En om de toon te zetten van de Kracht in de Mens, het behoud van de analoge werkelijkheid, plaats ik hieronder een filmpje waar je achter de beelden krachtige gevoelens kunt ontvangen vanuit jezelf wat jouw missie hier op deze prachtige waterplaneet zou kunnen zijn.

Warmte vanuit mijn Hart, mijn Oorspronkelijk licht schijnend van Leven naar Leven, van Krachtdragers van Krachtdragers,

Martijn Van Staveren

Bron: Buitenaards contact


Geplaatst door Redactie Earth Matters


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


QuoteBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.