23-06-17 | Mensbeleving in de natuur met Martijn van Staveren

Samen in de natuur

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:13999
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Bewustzijn, Agenda, Inspiratie, Crowd Power

(Earth Matters) Op veler verzoek herhaald! Op deze speciale middag gaan we, vanuit een diepliggende intentie onze Oorspronkelijke vermogens "aan te raken", een prachtig nieuw (lees: oeroud) veld met elkaar aanboren door - in de natuur - samen te zijn. We doen dit onder andere door onze eigen verantwoordelijkheden terug in te laden in ons huidige bewustzijnsveld, door het opschonen van oude realiteiten en vreugde te voelen op de oude kaders van angst.

Door deze stappen te durven zetten, activeer je veldfrequenties in jezelf, ontmoet je daar verschillende gevoelens en emoties bij, om vervolgens buiten de kaders te kunnen navigeren van de huidige modellen welke klaar zijn gelegd om de Mensheid te misleiden de grootsheid buiten zichzelf te vinden, in plaats van in zichzelf.

De lezingen, symposia, Crowd Power uitzendingen, educatiedagen en ook deze bijzondere Mensbeleving in de natuur met Martijn van Staveren, gaan gepaard gaan met diepliggende hologram activaties op basis van je eigen vibrationele veld, waardoor er openingen gecreëerd worden in de zogenaamde werkelijkheid waar wij op dit moment deel van uitmaken.

Naast het delen van informatie zullen diverse bekrachtigingen onderdeel van het programma zijn en er is ook tijd om ervaringen te delen en vragen te stellen. Op de open krachtplek in de natuur die we voor deze middag hebben uitgekozen, vormt het contact met de Aarde en de stilte die daar oorverdovend aanwezig is, een warm bad voor de intentie die we met elkaar hebben neergezet.

Door te gaan werken met je eigen kracht van creatie, kunnen de effecten in je dagelijkse leven merkbaar worden. Durf jij het aan om jezelf werkelijk in het grote veld te openen?


Mensbeleving in de natuur met Martijn van Staveren

Vrijdag 23 juni 2017
van 13.00 tot 17.00 uur

Locatie: 

  • Een open plek in de natuur in noord Drenthe (een andere locatie als de vorige keer)
  • Op 22 juni krijg je als deelnemer de routebeschrijving toegestuurd.
  • De locatie is ongeveer 10 minuten lopen vanaf de parkeerplaats.
  • Er is geluidversterking aanwezig om het ook bij wind voor iedereen verstaanbaar te maken.

Meenemen: 

  • Als je niet op de grond wilt zitten: een opvouwbaar krukje of matje/meditatiekussen.
  • Afhankelijk van het weer: regenkleding. Ook bij regen laten we het evenement wel doorgaan buiten.
  • Je eigen drinken en eventueel een versnapering (laat geen afval achter svp)
  • Wandelschoenen

 

Entree: tickets voor deze middag zijn € 25,- en bij Orongo te verkrijgen.

Deze bijzondere middagen waren de vorige keren snel uitverkocht, het advies is om als je mee wilt niet lang te wachten met reserveren.

Mocht je er bij willen zijn en het niet kunnen betalen hebben we 2 x 2 tickets beschikbaar gesteld voor minima (als je alleen wilt komen kun je dat ook verzoeken natuurlijk, maar we geven dus de gelegenheid om iemand gratis me te nemen). Als je daarvoor in aanmerking wilt komen, stuur dan een mail naar [email protected] 

Meer informatie over Martijn van Staveren en de paradigmaverschuiving van het menselijk bewustijn: buitenaardscontact.nl

Bron: Earth MattersGeplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

In 1970 hebben we in Amsterdam met anderhalve man en een stencilmachine de aanleg van een industriegebied kunnen voorkomen. Het kán dus wel!

Midas DekkersBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.